Fotografija: Mnogi današnji poznati glumci potekli su upravo iz Bjeovarskog kazališta koje vodi Margareta Fabičević/Foto: Martina Čapo
Mnogi današnji poznati glumci potekli su upravo iz Bjeovarskog kazališta koje vodi Margareta Fabičević/Foto: Martina Čapo

Sutra u 18 sati kreće prodaja ulaznica za Bok fest. Svoju možete kupiti kod Panonskih kitova

Sve predstave u sklopu 18. BOK festa održat će se uz obvezu predočenja EU digitalne COVID potvrde o cijepljenju, testiranju i/ili preboljenju COVID-19 koje omogućuju prisustvovanje bez mjera ograničenja
Glazbeno – poetska večer „Zajedno…“ koja u bjelovarski Boho park 19. kolovoza (četvrtak) u 20 sati dovodi eminentna imena iz glumačkog i glazbenog svijeta, glumca Vedrana Mlikotu, violončelisticu Anu Rucner, skladatelja i pijanista Mateja Meštrovića, te vrsnog udaraljkaša i jazz bubnjara Bornu Šercera, najava je i uvertira u 18. BOK fest.

Prilika je to i za prodaju prve ulaznice koja će kao i do sada biti u kućici kod Panonskih kitova i fontane na Trgu Eugena Kvaternika u Bjelovaru, a počet će u 18 sati, dva sata prije glazbeno poetske večeri.   

Podrška gradonačelnika

Uz najavljene gostujuće umjetnike, prodaji prve ulaznice prisustvovat će gradonačelnik grada Bjelovara Dario Hrebak koji će zajedno s organizatorima predstaviti program ovogodišnjih, 18. Bjelovarskih odjeka kazališta. 

Sve predstave i događanja u sklopu 18. BOKfesta održat će se uz obvezu predočenja EU digitalne COVID potvrde o cijepljenju, testiranju i/ili preboljenju bolesti COVID-19 koje omogućuju prisustvovanje bez aktualnih mjera ograničenja. 

Promjena termina

U slučaju bilo kakvih izmjena preporuka HZJZ-a organizator će postupati prema mjerama i preporukama koje su na snazi.

Napomena: Došlo je do promijene vremena početka glazbeno-glazbene večeri, neće početi kao što je u 21 sat kao što je bilo najavljeno, nego u 20 sati.