Fotografija: 
Foto: Mavric Pivk/DELO/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Mavric Pivk/DELO/CROPIX (Ilustracija)

Stigla aplikacija pomoću koje uvijek možete znati koji dućan radi nedjeljom

Korisnici mogu unutar aplikacije još jednostavnije pretražiti lokacije te pronaći akcijske ponude u više od 40 trgovina. Aplikacija je besplatnaIzmjene Zakona o trgovini, kojima se ograničava rad nedjeljom, u probleme su bacili kako trgovce, tako i kupce, koji nikad ne znaju koja je trgovina i kada otvorena nedjeljom. Trgovci stavljaju papirnate obavijesti na svoje dućane, no nije rijetkost vidjeti ljude koji lutaju gradom u potrazi za otvorenim dućanom. 

Tomu je odlučila doskočiti zadarska tvrtka Smart Solutions Zadar.

- Na jednom mjestu pregledajte radna vremena trgovina u okolini, jednostavno pretražite sve lokacije te filtrirajte prema radnom vremenu za sljedeću nedjelju. Trenutno pokrivamo više od 6.000 trgovina na području Republike Hrvatske za koje se podaci unose i provjeravaju nekoliko puta kroz tjedan. Korisnici mogu prijaviti nepravilnosti vezane za točnu lokaciju ili radno vrijeme direktno kroz formu kod pregleda pojedine trgovine. Link za web stranicu Košarica je https://kosarica.app', poručuje Stipe Stagličić iz Smart Solutions Zadar, a prenosi Dalmatinski portal.

Mobilna aplikacija aktivna je od početka prošle godine na Android uređajima te od ove godine i na iOS uređajima. Aplikacija ima više od 50 tisuća preuzimanja. 

Korisnici mogu unutar aplikacije još jednostavnije pretražiti lokacije te pronaći akcijske ponude u više od 40 trgovina. Aplikacija je besplatna za preuzimanje. Web stranica će se uskoro i nadograditi vizualno i funkcionalno te će na njoj također biti moguće pretražiti akcijske ponude te složiti vlastitu Košaricu za uštedu. Korisnici sve prijedloge i kritike mogu dostaviti direktno na mail info@kosarica.app. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!