Fotografija: U Štefanju je zahvaljujući projektu Zaželi na dvije godine bilo zaposleno sedam žena/ Foto: Općina Štefanje
Galerija
U Štefanju je zahvaljujući projektu Zaželi na dvije godine bilo zaposleno sedam žena/ Foto: Općina Štefanje

Štefanje i Ivanska zajedničkim snagama prijavili se za nastavak projekta Zaželi

Natječaj je bio koncipiran po principu najbržeg prsta. Otvoren je u 9 sati, a nama je za prijavu trebalo točno 10 sekundi. Dakle, prijavu smo poslali u 9 sati i 10 sekundi. Vjerujem da ćemo proći, kaže načelnik ŠtefovićOpćine Štefanje i Ivanska zajedničkim snagama na natječaj Eurospkog socijalnog fonda prijavili su svojevrsni nastavak provedbe projekta Zaželi.

- Ranije smo samostalno proveli ovaj hvale vrijedan projekt, a sada nastupamo zajedno s Općinom Ivanskom. U dvije godine, koliko se prvi projekt provodio, zaposleno je bilo ukupno sedam žena, koje su brinule o 28 korisnika. Sada je trajanje provedbe bitno kraće, odnosno traje šest mjeseci. Projekt je ovog puta rađen za 10 žena, po pet iz svake općine, a svaka od njih trebala bi se brinuti za šest korisnika, pojasnio je načelnik Općine Štefanje Silvestar Štefović.

Rekordno brza prijava

Još uvijek nije poznato kada bi se trebali objaviti rezultati ovog natječaja, ali zbog brzine prijave, Štefović očekuje da će im projekt biti odobren.

Silvestar Štefovićvjeruje da će projekt biti odobren/ Foto: Facebook
Silvestar Štefovićvjeruje da će projekt biti odobren/ Foto: Facebook

- Natječaj je bio koncipiran po principu najbržeg prsta ili do iskorištenja sredstava. Otvoren je u srijedu, 25. svibnja, u 9 sati, a nama je za prijavu trebalo točno 10 sekundi. Dakle, prijavu smo poslali u 9 sati i 10 sekundi, stoga vjerujemo da ćemo proći, zaključio je Štefović.