Fotografija: Foto: Otk Kurbla Garešnica
Galerija
Foto: Otk Kurbla Garešnica

Srednjoškolci iz Garešnice prikupljaju pomoć za djecu iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci

Dovoljna je jedna stvar, sitnica, poput olovke, bilježnice, bojica, šampona za kosu, važno je da je od srca - poručuju iz Srednje škole August Šenoa GarešnicaGarešnički Oldtimer klub Kurbla i još nekoliko oldtimer klubova, organizira sedmi po redu Humanitarni oldtimer maraton za SOS Dječje selo Ladimirevci, koji će biti održan u nedjelju, 8. listopada ove godine.

Ove se godine, između ostalih, prikupljanju donacija za djecu iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci priključila i Srednja škola August Šenoa iz Garešnice, zajedno s Učeničkim domom.

Nešto čega se mođete odreći

- Ne prikupljamo novac, nego stvari i proizvode poput hrane, odjeće (oprane i izglačane), higijenskih i školskih potrepština. Dovoljna je jedna stvar, sitnica (olovka, bilježnica, bojice, šampon za kosu ili bilo što drugo čega se možete odreći, a da vama neće nedostajati), važno je da je od srca - poručuju iz Srednje škole Augist Šenoa Garešnica napominjući kako su počeli prikupljati donacije u školskoj knjižnici, a učenici koji su u Učeničkom domu svoje donacije mogu donijeti u domsku zbornicu tijekom ovoga tjedna i prva dva dana sljedećega tjedna.

Humanitarni maraton

- Sve prikupljene donacije bit će dostavljene djeci 8. listopada kada će se Humanitarnom maratonu priključiti i predstavnici našeg Vijeća učenika u pratnji pedagoginje i voditeljice Učeničkog doma. Nadamo se da ćemo svojim donacijama donijeti osmjeh na dječja lica - ističu u Srednjoj školi August Šeona Garešnica te dodaju kako su njihovi učenici na 19. susretu starodobnih vozila, održanom početkom rujna, volontirali prikupljajući dobrovoljne priloge.

Foto: Otk Kurbla Garešnica
Foto: Otk Kurbla Garešnica

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!