Fotografija: Na natječaj se mogu javiti svi/ Foto: Unsplash
Galerija
Na natječaj se mogu javiti svi/ Foto: Unsplash

Smislite dizajn za etiketu piva povodom 31. obljetnice oslobođenja Lipika

Izgled etikete treba uključivati motive povezane s Lipikom, poručuju članovi Udruge djece branitelja Domovinskog rata Pakraca i LipikaNakon što su u Pakracu povodom 1. ožujka i obljetnice početka Domovinskog rata skuhali pivo i dizajnirali etiketu, članovi Udruge djece branitelja Domovinskog rata Pakraca i Lipika će uoči 6. prosinca i 31. obljetnice oslobođenja Lipika od agresora napraviti isto, otkrio je predsjednik Udruge Tomislav Novinc za Compas.hr

Ovaj put su odlučili otvoriti natječaj za prijave dizajna na kojem mogu sudjelovati svi koji žele, a osim kuhanja piva i dizajniranja etikete, planiraju još aktivnosti kojima će na originalan način, kao i uvijek, obilježiti ovu važnu obljetnicu.

Nagrada za pobjednika

Izgled etikete treba uključivati motive povezane s Lipikom. Natječaj je otvoren do 18. studenog, a za maloljetne sudionike natječaja potrebna je suglasnost roditelja/skrbnika.

Plakat/ Foto: UDBDR Pakraca i Lipika
Plakat/ Foto: UDBDR Pakraca i Lipika

Prijave se šalju na udbdr.pakrac@gmail.com, a odabrani rad bit će primijenjen na pivo proizvedeno samo za ovu obljetnicu u ograničenim količinama. Pobjednika natječaja očekuje i prigodna nagrada, piše Compas.hr.