Fotografija: Helena i Boris u Gudovcu na sajmu/ Foto: Martina Čapo
Helena i Boris u Gudovcu na sajmu/ Foto: Martina Čapo

Slavonci hvale bjelovarski sajam: "Čast je ponovno biti ovdje, na jako ste dobrom glasu"

„Ovo je centralno mjesto za hrvatsku poljoprivredu. A mi kao jedan ozbiljan igrač na tom tržištu, želimo biti prisutni“, kazao je voditelj prodaje tvrtke RWA iz OsijekaBJELOVAR – U jednoj od hala na 25. Proljetnom međunarodnom sajmu u Bjelovaru naišli smo na tvrtku povratnicu koja je prvi put nakon koronavirusa opet izlagač na poljoprivrednoj manifestaciji.

Boris Ćupurdija, voditelj prodaje u tvrtki RWA koja se bavi organizacijom poljoprivredne proizvodnje, pojasnio nam je otkud su, čime se bave i gdje sve posluju.

- Poljoprivrednicima nudimo sve što im treba za proizvodnju. Od sjemena, zaštite, gnojiva i ostalih proizvoda. Sjedište tvrtke je u Osijeku, ali poslujemo na još dvije lokacija. Jedna je u Novigradu Podravskom, druga je u jednom mjestu pored Virovitice, pojašnjava nam Ćupurdija.

Na dobrom glasu

Njegova kolegica, Helena Veber dodaje kako su prije korone bili izlagači na gudovačkom sajmu, a sada im je drago što su ponovno ovdje.

- Ja bih rekla da i kod kuće, u Osijeku, svi u jako dobrom svjetlu spominju vašu manifestaciju. Naročito proljetni sajam jer svi jedva čekaju nakon zime krenuti s poslom. Zato mnogo naših Slavonaca dolazi na sajam, što nam je posebno drago, kazala je Helena. S njom se složio i Boris.

- Ovo je centralno mjesto za hrvatsku poljoprivredu. A mi kao jedan ozbiljan igrač na tom tržištu želimo biti prisutni. Želimo vidjeti naše kooperante, kao i da oni vide nas. Glavni cilj nam je komunikacija s kupcima i dobavljačima, ističe Ćupurdija.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku TikToku!