Fotografija: Novo županijsko vodstvo s predsjednikom nacionalnog HSLS-a/ Foto: HSLS
Novo županijsko vodstvo s predsjednikom nacionalnog HSLS-a/ Foto: HSLS

Slavko Došen novi je predsjednik županijskog HSLS-a: "Cilj je ojačati stranku na lokalnoj razini"

Za potpredsjednike izabrani su Marijo Puškarić, Marko Kutanjac i Vedran Rek, poručili su iz HSLS-aSlavko Došen, aktualni predsjednik Županijske skupštine BBŽ, novi je predsjednik bjelovarsko-bilogorskog HSLS, poručili su iz ove stranke.

- U nedjelju su u domu u Gornjim Plavnicama članovi i članice HSLS- a Bjelovarsko-bilogorske županije održali redovnu izbornu skupštinu vodstva HSLS-a BBŽ-a. Županijsku organizaciju HSLS-a BBŽ u iduće četiri godine vodit će novoizabrani predsjednik Slavko Došen, dugogodišnji istaknuti član HSLS-a. Za potpredsjednike izabrani su Marijo Puškarić, Marko Kutanjac i Vedran Rek, poručili su iz HSLS-a.

Kako kažu, Došen se po završetku izborne skupštine zahvalio svim prisutnim delegatima na povjerenju i poručio kako je cilj novog vodstva još više ojačati stranku na lokalnoj razini, aktivirati još neke ogranke te spremno dočekati nadolazeće izbore.

Inače, Došen je na čelnom mjestu županijske organizacije naslijedio bjelovarskog dogradonačelnika Igora Brajdića, koji je prije točno godinu dana izabran za predsjednika gradske organizacije u Bjelovaru. 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!