Fotografija: Prijavljeno je 40 projekata/Foto: Ronald Goršić/CROPIX (Ilustracija)
Galerija
Prijavljeno je 40 projekata/Foto: Ronald Goršić/CROPIX (Ilustracija)

Škole iz više gradova u Hrvatskoj u Bjelovaru predstavljaju školske projekte: "Stiglo je 40 prijava"

"Uvodno predavanje na temu Strašni strahovi u očima našim održao je poznati psihijatar Hrvoje Handl. Nakon prezentacije projekata bit će objavljen i digitalni zbornik svih projekata", kaže Ornela MalogorskiBJELOVAR - Ogranak Hrvatskoga pedagoško-književnog zbora Bjelovar pokrenuo je predstavljanje projekata u školama.

Na njihov poziv stiglo je čak 40 prijava iz više gradova u Hrvatskoj. Radi se o projektima koji se provode u osnovnim i srednjim školama, a koji će biti predstavljeni danas, 1. ožujka i 9. travnja 2024.

Predstavljanje projekata počelo je danas, u petak, 1. ožujka 2024. u dvorani u prizemlju Veleučilišta u Bjelovaru.

Strašni strahovi u očima našim

- Uvodno predavanje održao je naš poznati psihijatar Hrvoje Handl, dr. med., specijalist psihijatar, subspecijalist psihoterapije, Klinika za psihijatriju Sveti Ivan koji će održati predavanje na temu Strašni strahovi u očima našim. Osim škola iz naše županije predstavit će se i škole iz Zagreba, Velike Gorice, Križevaca, Osijeka, Dalja...

Foto: HPKZ Bjelovar
Foto: HPKZ Bjelovar

Nakon prezentacije projekata bit će objavljen i digitalni zbornik svih projekata, pojašnjava Ornela Malogorski, predsjednica Ogranka Hrvatskoga pedagoško-književnog zbora Bjelovar.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!