Fotografija: Ena Katalenić i Tomislav Kranjec u finalu su svladali predstavnike Francuske/ Foto: SK Šan
Ena Katalenić i Tomislav Kranjec u finalu su svladali predstavnike Francuske/ Foto: SK Šan

SJAJAN USPJEH Garešnički savatisti Ena Katalenić i Tomislav Kranjec juniorski prvaci svijeta

Na Svjetskom prvenstvu medalje su osvojili i ostali članovi SK Šan i to Domagoj Kunješić srebro te David Štokić, Tomislava Krivec i Benjamin Božinić broncuEna Katalenić i Tomislav Kranjec, članovi Savete kluba "Šan" Garešnica juniorski su prvaci svijeta u savateu (disciplina Assaut). Naime, na krov svijeta ovo dvoje sjajnih boraca popeli su na Svjetskom prvenstvu za juniore i juniorke u Savateu, koje se proteklog tjedna održalo u termama Olimia u Sloveniji. 

- Juniorska Savate Assaut reprezentacija Hrvatske nastupila je na Svjetskom prvenstvu s 11 natjecatelja koji su osvojili dvije zlatne, tri srebrne i pet brončanih medalja. Posebno smo ponosni i sretni što su obje zlatne medalje osvojili garešnički savatisti. Naime, Ena Katalenić u kategoriji do 60 kg juniorke u finalu je pobijedila reprezentativku Francuske, a predstavnika iste zemlje u finalu do 70 kg juniori pobijedio je i Tomislav Kranjec, ponosno su istaknuli iz SK "Šan."

Čak šest svjetskih medalja stiglo u Garešnicu

Kako kažu, Ena i Tomislav nisu jedini članovi njihovog kluba koji su se u Garešnicu vratili s medaljama.

- Domagoj Kunješić u kategoriji do 80 kg nažalost u finalu je izgubio od reprezentativca Francuske te se okitio srebrom, dok su brončane medalje osvojili su David Štokić u kategoriji do 52 kg, Tomislava Krivec u kategoriji do 65 kg i Benjamin Božinić u kategoriji do 75 kg, zaključili su iz Savete kluba "Šan" Garešnica.

Čestitamo svim borcima na sjajnim rezultatima.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!