Fotografija: Foto: Getty Images/iStockphoto
Galerija
Foto: Getty Images/iStockphoto

Šire se uznemirujuće poruke o otrovanim sokovima i vodi: "Sprženi su im ždrijelo i želudac"

Za sada nema nikakvih službenih potvrda ovih informacija. Navodno bi tvrtka danas trebala izaći u javnost sa službenim informacijama o slučaju...Društvene mreže i aplikacije za dopisivanje preplavljene su uznemirujućim porukama o slučaju trovanja mineralnom vodom poznatog svjetskog proizvođača pića, piše Jutarnji list..

Piše se da je dvoje mladih ljudi u Rijeci završilo u bolnici s teškim ozljedama zbog spaljenog ždrijela i želuca, a navodno u tvornici nisu dobro isprali cijevi od kiseline za pranje.

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Za sada nema nikakvih službenih potvrda ovih informacija. Navodno bi tvrtka danas trebala izaći u javnost sa službenim informacijama o slučaju.

Prema neslužbenim informacijama, policija istražuje događaj koji se dogodio u jednom od riječkih kafića. Rijeka Danas piše da su slučaj podsjeća na događaj iz svibnja kada je Stanku Lakoviću nakon konzumiranja mineralne vode u riječkom restoranu spržen jednjak.

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Podsjećaju da je u svibnju ove godine bračni par iz Pule sjeo je na ručak u restoranu te naručio mineralnu vodu koja im je poslužena u bočicama. No, nakon što je Stanko Laković uzeo gutljaj vode, uslijedio je šokantan trenutak.

Iz riječke policije i sjedišta tvrtke koja proizvodi navodno otrovana pića zasad se nisu oglasili.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!