Fotografija: Zgrada Općine Sirač/Foto: Općina Sirač
Galerija
Zgrada Općine Sirač/Foto: Općina Sirač

Sirčani imaju priliku doznati kako do zakupa ili kupovine državnog zemljišta

Radionica će se održati 25. listopada s početkom u 11 sati u Hrvatskom domu u Siraču, a s obzirom na to da edukaciju provode stručne osobe poljoprivrednici će moći postavljati i pitanja o svemu što im neće biti jasnoSIRAČ - Sve zainteresirane građane idućeg tjedna u Siraču očekuje hvalevrijedna edukacija. Ona će biti naročito zanimljiva poljoprivrednicima. O čemu se točno radi, pojasnio nam je općinski načelnik Igor Supan.

Odgovori na sva pitanja

- Edukacija koju organiziramo namijenjena je svim zainteresiran poljoprivrednicima za zakup ili kupovinu državnog poljoprivrednog zemljišta. Radionica, odnosno edukacija će se održati u ponedjeljak, 25. listopada s početkom u 11 sati u Hrvatskom domu u Siraču - istaknuo je Supan.

Načelnik Općine Sirač Igor Supan/Foto: MojPortal.hr
Načelnik Općine Sirač Igor Supan/Foto: MojPortal.hr

Inače, cilj edukacije je upoznati zainteresirane kako i na koji način podnijeti prijave na natječaje, koja dokumentacija je obvezna i slično. Obzirom da edukaciju provode osobe koje su stručne na navedenim poljima, bit će mogućnost razjašnjavanja i određenih pitanja koja budu interesantna za prijavitelje.