Fotografija: Sanela Grbaš-Bratković/Foto: Facebook/MojPortal.hr
Galerija
Sanela Grbaš-Bratković/Foto: Facebook/MojPortal.hr

Sanela Grbaš-Bratković nova je v.d. ravnateljice Opće bolnice Bjelovar

Doktorica Grbaš-Bratković morala je istupiti iz Upravnog vijeća, o čemu smo obavijestili i osnivača, odnosno Županiju, koja sada mora imenova novog člana Upravnog vijeća, poručio je dr. ModrićSanela Grbaš-Bratković nova je v. d. ravnateljice Opće bolnice Bjelovar, potvrdio je predsjednik Upravnog vijeća ove zdravstvene ustanove dr. Emanuel Modrić.

- Nakon jučerašnje neopozive ostavke dosadašnje v.d. ravnateljice Ivanke Fehir Radanović bili smo primorani istog dana pronaći novog vršitelja dužnosti. Budući da je situacija bila izvanredna, složili smo se da tu funkciju preuzme dr. Grbaš-Bratković, kazao je Modrić.

Specijalistica opće kirurgije

Inače, doktorica Grbaš-Bratković, specijalistica je opće kirurgije i dugogodišnja zaposlenica Opće bolnice Bjelovar, a do jučer je bila članica i Upravnog vijeća.

- Doktorica Grbaš-Bratković morala je istupiti iz Upravnog vijeća, o čemu smo obavijestili i osnivača, odnosno Županiju, koja sada mora imenovati novog člana Upravnog vijeća, poručio je dr. Modrić te dodao da datum trećeg natječaja za ravnatelja bolnice još uvijek nije poznat.

Nema političkog kadroviranja

Recimo i to da je nova privremena čelnica ujedno i potpredsjednica bjelovarskog HDZ-a, ali prema Modrićevim riječima ta činjenica nije utjecala na njen izbor.

- Političkog kadroviranja nije bilo, niti je riječ o bilo kakvoj direktivi. Radilo se doista o hitnoj situaciji i složili smo se da je Sanela Grbaš-Bratković najbolje rješenje za novu v.d. ravnateljice, zaključio je predsjednik Upravnog vijeća bjelovarske bolnice Emanuel Modrić.

Bjelovarska bolnica dobila novog privremenog čelnika/ Foto: Deni Marčinković
Bjelovarska bolnica dobila novog privremenog čelnika/ Foto: Deni Marčinković