Fotografija: Rotary klub Bjelovar nudi stipendije studentima u iznosu od 1600 kuna/Foto: Getty Images/iStockphoto
Rotary klub Bjelovar nudi stipendije studentima u iznosu od 1600 kuna/Foto: Getty Images/iStockphoto

Rotary klub Bjelovar dodjeluje stipendije u STEM području. Iskoristite priliku i prijavite se!

"Stipendijama želimo podići obrazovnu strukturu mladih u BBŽ-u, povećati interes za ovim deficitarnim i dobro plaćenim zanimanjima i povećati izglede za razvitak lokalne zajednice"Rotary klub Bjelovar dodjeljuje najmanje dvije jednogodišnje stipendije za studente nižeg ekonomskog statusa za studiranje u STEM području za školsku godinu 2022/23. u iznosu od 1660 kn mjesečno kroz devet mjeseci.

- Željeli bismo prije svega pomoći studentima prve godine studiranja u IT sektoru i programiranju ali uzeti ćemo u obzir i druga STEM područja i godine studija. Ovim stipendijama nastojimo podići obrazovnu strukturu mladih u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, povećati interes za ovim deficitarnim i dobro plaćenim zanimanjima i tako povećati izglede za ekonomski razvitak i boljitak lokalne zajednice - poručuju iz Rotary kluba Bjelovar.

Pošaljite svoju molbu, životopis i motivacijsko pismo na email: stipendije@rotary-klub-bjelovar.hr i možda ćete baš vi  biti dobitnik jednogodišnje stipendije!

Natječaj za dodjelu Stipendije Rotary kluba Bjelovar za studente nižeg socio-ekonomskog statusa za školsku godinu 2022./2023. je objavljen na OVOJ poveznici, a obrazac prijave za natječaj možete skinuti na OVOJ poveznici.