Fotografija: Restoran Terasa među 100 je najboljih restorana u Hrvatsko/Foto: Daruvarske toplice
Galerija
Restoran Terasa među 100 je najboljih restorana u Hrvatsko/Foto: Daruvarske toplice

Daruvarski Restoran Terasa 11. put među stotinu vodećih u zemlji

Vrijedno priznanje je u ime Daruvarskih toplica primio ravnatelj Ratko Vuković istaknuvši kako je za uspjeh zaslužan cijeli radni tim
Daruvarski Restoran Terasa 11. put uvršten je među stotinu najboljih restorana u Hrvatskoj. Rezime je to s jučer u Rijeci održane 26. dodjele plaketa Restaurant Croatica i promocije knjige “100 vodećih hrvatskih restorana i njihovih recepata 2021/22".

<p>Priznanje je u ime Daruvarskih toplica preuzeo ravnatelj Ratko Vuković/Foto: Facebook Daruvarske toplice<br />
<br />
 </p>

Priznanje je u ime Daruvarskih toplica preuzeo ravnatelj Ratko Vuković/Foto: Facebook Daruvarske toplice

 

U ime Daruvarskih toplica priznanje je primio ravnatelj Ratko Vuković koji je naglasio kako mu je izuzetna čast bila biti s ponajboljim ugostiteljima u Hrvatskoj. 

Podizanje kvalitete

-Osim priznanja koje smo dobili, jako sam sretan što sam imao priliku razgovarati i usvojiti pokoji savjet od relevantnih stručnjaka u ugostiteljskoj branši, to će nam itekako koristiti jer je Restoran Terasa spreman za kompletnu renovaciju. Osim toga spremni smo i za nove usluge koje ćemo ponuditi gostima, ali i za podizanje kvalitete u svim segmentima - kazao je Ratko Vuković dodavši kako je priznanje ponovno stiglo u Restoran Terasa ponajprije zaslugom cijelog radnog tima odjela koji vodi ugostiteljski dio.

<p>Restoran Terasa spreman je za kompletnu renovaciju, odao nam je Ratko Vuković/Foto: Facebook Restoran Terasa</p>

Restoran Terasa spreman je za kompletnu renovaciju, odao nam je Ratko Vuković/Foto: Facebook Restoran Terasa

Inače, kod ocjenjivanja i proglašenja najboljih restorana u Hrvatskoj, stručni ocjenjivački sud promatra više različitih aspekata, ponajprije prezentaciju, ideju, inovativnost i kvalitetu namirnica od kojih se jelo spravlja budući da svaki prijavljeni restorana prezentira jedno jelo. 

Poseban ambijent

-"T - bone steak" ove nam je godine donio priznanje i ponovno, 11 put, uvrstio Restoran Terasa među stotinu vodećih u zemlji. Osim toga, ne treba zanemariti da je naš ambijent poseban, Julijev park i zaštićeni perivoj sami su po sebi unikatni tako da nema sumnje da restoran Terasa zaista pripada među stotinu najboljih - zaključio je Vuković.

Čestitke cijeloj vrijednoj ekipi.