Fotografija: Ravnatelj Opće bolnice Bjelovar, primarijus Ali Allouch/Foto: BBŽ
Ravnatelj Opće bolnice Bjelovar, primarijus Ali Allouch/Foto: BBŽ

Ravnatelj OB Bjelovar: "Molim političke aktere da ne uvlače bolnicu u predizbornu kampanju"

"Najoštrije odbacujemo sve insinuacije o potencijalnim nepravilnostima u procesu gradnje bolnice", poručio je ravnatelj Opće bolnice Bjelovar Allouch AliPrimarijus Allouch Ali, dr.med. i ravnatelj Opće bolnice Bjelovar poslao je medijima priopćenje u kojem odbacuje insinuacije o nepravilnostima u procesu gradnje bolnice . Priopćenje ravnatelja prenosimo u cijelosti.

"Temeljem opetovanih političkih poruka kojima je cilj kompromitirati proces izgradnje Opće bolnice Bjelovar, ključnog projekta iznimno važnog za svakog građanina Bjelovarsko-bilogorske županije, primorani smo reagirati i odgovoriti na pokušaje kompromitiranja cijeloga procesa od strane pojedinih političkih opcija. 

- Projekt Opće bolnice Bjelovar najveći je u povijesti grada Bjelovara, Bjelovarsko-bilogorske županije, ali i ovoga dijela Hrvatske. Razumijemo da je samim time ovaj projekt u fokusu javnosti, ali najoštrije odbacujemo sve insinuacije o potencijalnim nepravilnostima u procesu gradnje bolnice - poručio je ravnatelj Opće bolnice Bjelovar prim. Allouch Ali, dr.med. 

- Cijeli svoj radni vijek dug punih 36 godina proveo sam u Općoj bolnici Bjelovar, koju ponosno i časno vodim na poziciji ravnatelja zadnjih pet godina - ističe ravnatelj Ali.

Napominje da je, zajedno sa svojim predanim timom, u dobrobit bolnice, podizanje zdravstvenog standarda i unapređenje zdravlja svih pacijenata uložio veliki dio života i ukupno znanje te ne dopušta da projekt Opće bolnice Bjelovar bude uvučen u politička nadmetanja. 

Ravnatelj također napominje da je projekt, na koji građani cijele županije mogu biti ponosni, od početka vođen potpuno transparentno i pod nadzorom svih nadležnih tijela javne uprave te da nema potrebe za iznošenjem tendencioznih i ničime utemeljenih optužbi. 

- Svjesni smo da je u tijeku predizborna kampanja, ali molim sve političke aktere da u svoje međusobne rasprave ne uvlače bolnicu, kao naš kapitalni projekt koji smo desetljećima iščekivali i konačno dočekali, koji je besprijekorno vođen i koji mora ostati nadstranački, za dobro svih naših sugrađana - zaključuje ravnatelj Opće bolnice Bjelovar", stoji u priopćenju.