Fotografija: Pogledajte detaljni raspored tekmi/Foto: Mario Barać
Galerija
Pogledajte detaljni raspored tekmi/Foto: Mario Barać

"PRVI AMATERSKI TURNIR 3x3" Čak 12 ekipa u Pakracu će danas i sutra zaigrati uličnu košarku

Ozbiljnost turniru dat će gumirana podloga za 3x3 košarku, montirana tribina s 30 sjedećih mjesta te digitalni semafor koji će igračima i ekipama olakšati praćenje utakmica. Nagrade će dobiti i gledatelji...Utakmicom u kojoj se sastaju ekipa sisačkih haklera „Zeleni krastavci“ i lokalna ekipa „Renta – A Dino“ danas (subota) u 18:30 na košarkaškom igralištu Srednje škole Pakrac započinje turnir u uličnoj košarci „Pakrac 3x3“ kojeg organizira Sportska zajednica Grada Pakraca.

Foto: Mario Barać
Foto: Mario Barać

Na turniru sudjeluje 12 ekipa iz Siska, Daruvara, Lipika i Pakraca raspoređenih u 4 skupine. Danas su na rasporedu natjecanja po skupinama dok će nedjeljno četvrtfinale izboriti po dvije najbolje plasirane ekipe iz svake skupine.

Skupine

Uz već dvije spomenute ekipe koje će otvoriti turnir, u skupini A još je i ekipa „Underdogz“.

Foto: Mario Barać
Foto: Mario Barać
Foto: Mario Barać
Foto: Mario Barać

Prvi nositelj u skupini B je „Zeleni vrh“, a u toj su skupini još i „Vranjevina“ iz Daruvara i „Step back 1“.

Skupinu C čine „High 5“, „Sapeti“ i mlada ekipa „Obruč“ dok će iz skupine D svoje mjesto u četvrtfinalu tražiti ekipe „Daruvar“, „Magazin“ i „Step back 2“.

Podloga, tribina i semafor

Ozbiljnost ovom turniru svakako će dati gumirana podloga za 3x3 košarku, kao i montirana tribina s 30 sjedećih mjesta te digitalni semafor koji će igračima i ekipama olakšati praćenje utakmica.

Foto: Mario Barać
Foto: Mario Barać

Pobjednik turnira u Pakracu će osvojiti 50 posto novca prikupljenog od kotizacije koja po ekipi iznosi 40 eura, drugoplasirani 30 posto, a trećeplasirana ekipa 20 posto tog iznosa. Osim toga organizator će sponzorskom nagradom nagraditi i najkorisnijeg igrača turnira.

Nagrada i za gledatelje

Nagrada će biti i za posjetitelje za koje je ulaz na ovaj turnir slobodan. Osim uzbudljivih utakmica 3x3 košarke organizator je za posjetitelje pripremio i nagradne igre i natjecanja uz aktivaciju i sponzorske nagrade.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!