Fotografija: Zabava ni ove godine neće proći bez puštanja lanterni želja koje će građani moći kupiti na najveselijem novogodišnjem dočeku u Lipiku/Foto: Compas
Galerija
Zabava ni ove godine neće proći bez puštanja lanterni želja koje će građani moći kupiti na najveselijem novogodišnjem dočeku u Lipiku/Foto: Compas

Provedite najluđu noć u godini u Lipiku uz tamburaše i bogatu ugostiteljsku ponudu

Lipik organizira i tradicionalni Dječji doček koji će se održati u znaku tajnog agenta 007 - Jamesa BondaUskoro počinjemo odbrojavati posljednje sate stare godine, a Lipik je spreman za doček nove, piše lipički Compas.

Naime, u Udinskoj ulici 31. prosinca od 22 sata očekuje vas veliki grijani šator, a odlična zabava je zagarantirana uz glazbeni program za koji će se pobrinuti Tamburaški sastav Ambar te uz bogatu ugostiteljsku ponudu.

Foto: Compas
Foto: Compas

Dočekajte novu godinu i provedite najveseliju noć u Lipiku uz dobro društvo i odličnu zabavu!

Dječji doček u Lipiku

Osim novogodišnjeg dočeka za odrasle, Lipik organizira i tradicionalni Dječji doček koji će se također održati u već spomenutom grijanom šatoru. Ovogodišnji doček bit će pomalo tematski – u znaku svima znanog tajnog agenta 007, odnosno Jamesa Bonda.

Foto: Compas
Foto: Compas

Doček za naše najmlađe sugrađane počinje u 17 sati, a budite sigurni u dobru zabavu uz animatore, glazbu, ples te brojne slastice, kao i goste iznenađenja. Naravno, zabava ni ove godine neće proći bez puštanja lanterni želja koje ćete moći kupiti na najveselijem novogodišnjem dočeku u Lipiku, piše Compas.hr.