Fotografija: Zajednička fotografija mladih volontera/Foto: Pakrački list
Galerija
Zajednička fotografija mladih volontera/Foto: Pakrački list

Projekt za mlade u Pakracu: "Novim sadržajima želimo mlade zadržati u ruralnoj sredini"

Projekt „Sačuvaj ruralnu sredinu!“ trajat će 12 mjeseci, a početna konferencija održat će se ovoga ponedjeljka u Hotelu Pakrac. Prijavite svoj dolazakPAKRAC - Udruga za održivi razvoj, šport i rekreaciju „CRO OUTDOOR“ i Grad Pakrac pozivaju sve Pakračane na početnu konferenciju projekta „SAČUVAJ RURALNU SREDINU!“ koja će biti održana u ponedjeljak, 30. siječnja s početkom u 11 sati u Hotelu Pakrac.

Novi sadržaji za mlade

Projekt „Sačuvaj ruralnu sredinu!“ bit će implementiran kroz sljedećih 12 mjeseci s ciljem osnaživanja Udruge „CRO OUTDOOR“ raznim novim sadržajima za mlade te podizanja kvalitete života mladih na području grada Pakraca i njihovog poticanja na ostanak u ruralnoj sredini.

Članovi Savjeta mladih Grada Pakraca/Foto: Pakrački list
Članovi Savjeta mladih Grada Pakraca/Foto: Pakrački list

Udruga za održivi razvoj, šport i rekreaciju „CRO OUTDOOR“ nositelj je projekta ukupne vrijednosti 21.089,00€ koji je sufinanciran kroz poziv Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade: Poziv za prijavu projekata usmjerenih mladima za financijsku potporu iz raspoloživih sredstava dijela prihoda od igara na sreću i Državnog proračuna za 2023. godinu.

Dobijete informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!