Fotografija: Foto: Predrag Uskoković/Grad Daruvar
Galerija
Foto: Predrag Uskoković/Grad Daruvar

Prodajom narcisa prikupili 2012 eura za onkološke bolesnike: "Sutra smo ispred crkve Presvetog Trojstva"

"Zahvaljujemo svima koji su nam donirali narcise, onima koji su ih kupili i pozivamo one koji nisu mogli doći danas, da dođu sutra od 8,30 do 11,00 sati pred crkve Presvetog Trojstva", kaže Milada SofkaDARUVAR - Članovi Lige protiv raka Daruvar danas su na gradskom trgu u Daruvaru od 8 do 12 sati prodavali narcise. I to one koje su im donirali sugrađani. A sve s ciljem prikupiti novčana sredstva za prijevoz onkoloških bolesnika na liječenje.

Milada Sofka, predsjednica Lige protiv raka Daruvar kazala nam je kako je akcijom koja je sada već tradicionalna veoma zadovoljna.

Foto: Predrag Uskoković/Grad Daruvar
Foto: Predrag Uskoković/Grad Daruvar

- Izuzetno smo zadovoljni prodajom narcisa. Prikupili smo 2012 eura. Dobili smo puno narcisa pa ćemo sutra biti ispred crkve Presvetog Trojstva. Zahvaljujemo se svima koji su nam donirali narcise, svima koji su ih kupili i pozivamo one koji nisu mogli doći danas, da dođu sutra od 8,30 do 11,00 sati pred crkve Presvetog Trojstva i kupe narcise.

Od srca se zahvaljujem i svim volonterima koji su prikupljali i prodavali narcise, poručuje Milada.

Hvalevrijednu akciju podržali su i gradonačelnik Damir Lneniček sa zamjenicima Vandom Cegledi i saborskim zastupnikom Vladimirom Bilekom.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!