Fotografija: Ulica Podborje će zbog radova biti zatvorena do kraja rujna/ Foto: Čitatelj
Ulica Podborje će zbog radova biti zatvorena do kraja rujna/ Foto: Čitatelj

PROBIJEN ROK Ulica Podborje zatvorena do kraja rujna: "Znam da su svi na rubu živaca"

"Vjerujem da će građani izdržati još tih dvadesetak dana koristeći okolne pravce preko Mlinske i Strme te ih još jednom molim za razumijevanje i strpljenje", kaže LneničekIako je prvotno najavljeno da će Ulica Podborje za promet biti zatvorena do 31. kolovoza, blokada uiliec nastavljena je i u rujnu, a daruvarski gradonačelnik Damir Lneniček potvrdio nam je da je rok produžen.

- Znam da su građani već na rubu živaca, ali zbog sigurnosti još uvijek nismo u mogućnosti otvoriti ulicu. Radovi se privode kraju, ali do kraja rujna ulica će ostati zatvorena za promet - poručio je Lneniček dodavši da još jednom moli građane za strpljenje i razumijevanje.

Zatvorena od 0 do 24

Podsjetimo, ulica je prvenstveno zatvorena zbog radova na izgradnji spojnog cjevovoda Daruvar – magistralni cjevovod Končanica – Donji Daruvar, ali se paralelno izvode i radovi vezani za izgradnju Veteranskog centra. 

Recimo i to da je građane zanimalo može li se uspostaviti barem jednotračni promet u periodu kada odlaze ili se vraćaju s posla, međutim o toga ipak neće biti ništa.

- Nažalost, ta opcija nije moguća i cesta mora biti zatvorena od 0 do 24. Vjerujem da će građani izdržati još tih dvadesetak dana koristeći okolne pravce preko Mlinske i Strme, zaključio je daruvarski gradonačelnik.