Fotografija: Gradonačelnik Daruvara Damir Lneniček i njegova zamjenica Vanda Cegledi s dobrovoljnim darivateljima krvi/Foto: Daria Marković
Galerija
Gradonačelnik Daruvara Damir Lneniček i njegova zamjenica Vanda Cegledi s dobrovoljnim darivateljima krvi/Foto: Daria Marković

Priznanje sedmorici Daruvarčana jer su dali krv više od 75 puta

Riječ je o Daruvarčanima Damiru Altusu, Stjepanu Heđiju, Damiru Bokunu, Petru Čmrlecu, Vlatku Matoku, Željku Podsedniku i Ivici SanićuGrad Daruvar je povodom Dana grada Daruvara, koji se obilježava 5. svibnja na rođendan grofa Antuna Jankovića, u utorak dodijelio javna priznanja građanima za izuzetno zalaganje.

Foto:Daria Marković
Foto:Daria Marković

Tako su Daruvarčani Damir Altus, Stjepan Heđi, Damir Bokun, Petar Čmrlec, Vlatko Matok, Željko Podsednik i Ivica Sanić dobili priznanje kao dobrovoljni darivatelji krvi više od 75 puta.

Priznanja koja su dobili dobrovoljni darivatelji krvi/Foto: Daria Marković
Priznanja koja su dobili dobrovoljni darivatelji krvi/Foto: Daria Marković

- Drago mi je da smo ove godine povodom Dana grada nagradili naše dobrovoljne darivatelje krvi. Pokušavamo da ovo održavanje bude u skladu s epidemiološkim mjerama, a nadam se da će sve okolnosti proći kako bi mogli svi dostojno i zajedno proslaviti Dan grada i sve buduće manifestacije koje dolaze - rekao nam je gradonačelnik Daruvara, Damir Lneniček.