Fotografija: Predsjednik Republike Zoran Milanović/Foto: Željko Puhovski/CROPIX
Predsjednik Republike Zoran Milanović/Foto: Željko Puhovski/CROPIX

Predsjednik Zoran Milanović u srijedu dolazi u Sirač, Daruvar i Bjelovar

Milanović će obići Suvenir Arbor u Siraču, Savez Čeha RH u Daruvaru i gradilište nove bolnice u BjelovaruPredsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović srijedu će provesti u službenom posjetu Bjelovarsko – bilogorskoj županiji.

Naime, na poziv župana Damira Bajsa, Milanović najprije namjerava posjetiti Ustanovu za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom Suvenir Arbor u Siraču gdje će zajedno sa županom Damirom Bajsom i direktorom Suvernir Arbora Alenom Baščevanom, obići proizvodni pogon.

Sastanak u Daruvaru

Nakon toga trebao bi posjetiti Savez Čeha RH u Daruvaru gdje će održati sastanak s Koordinacijom Vijeća i predstavnika nacionalnih manjina Bjelovarsko-bilogorske županije i Savezom Čeha.

Po završetku tog sastanka, predviđeno je da predsjednik Milanović sa svojim domaćinima popije kavu u kafiću Public u centru Daruvara.

Naposljetku, svoj službeni obilazak predsjednik Republike Hrvatske završit će u Bjelovaru gdje će obići gradilište nove zgrade Opće bolnice Bjelovar. Tamo će ga dočekati ravnatelj Opće bolnice Bjelovar Ali Allouch i predstavnik tvrtke Radnik d.d. Križevci.