Fotografija: Bivši predsjednik daruvarskog SDP-a Marijan Fila/Foto: SDP Daruvar
Bivši predsjednik daruvarskog SDP-a Marijan Fila/Foto: SDP Daruvar

Predsjednik daruvarskog SDP-a Marijan Fila podnio ostavku

Bivši čelnik daruvarskog SDP-a nam je rekao kako se na ovaj čin odlučio zbog pojačanih obiteljskih i poslovnih obaveza zbog čega se nije mogao posvetiti stranci koliko je trebao i htioPredsjednik gradske organizacije SDP-a Marijan Fila podnio je u ponedjeljak neopozivu ostavku na mjesto predsjednika GO SDP-a Daruvar, a na mjesto vršitelja dužnosti predsjednika imenovan je prvi dopredsjednik, Igor Jareš.

- Ova odluka nije donesena preko noći, duže vrijeme smo o tome razgovarali. Naime, budući da imam malu djecu, povećane su mi obiteljske obaveze zbog škole na daljinu, a i moj veterinarski posao je dosta zahtjevan pa se nisam mogao posvetiti radu stranke onoliko koliko sam htio i trebao. Igor Jareš je jedan izuzetno kvalitetan i vrijedan čovjek koji će zasigurno dobro zastupati stranku - rekao nam je bivši čelnik daruvarskog SDP-a, Marijan Fila.

"Gradska organizacija nastavlja s daljnjim aktivnostima i pripremama za predstojeće lokalne izbore na kojim ćemo predstaviti kvalitetne kandidate i programe te vratiti povjerenje birača. Uvijek ćemo biti stranka koja će se zalagati za društvo jednakih mogućnosti u kojem svaki pojedinac može dati svoj doprinos i biti važna karika u društvu. Jednakost, racionalnost, solidarnost i ustrajan rad su za nas glavna načela od kojih nikada nećemo odustati", piše u priopćenju kojeg je poslao v.d. predsjednika Gradske organizacije SDP-a, Igor Jareš.