Fotografija: Natječaj za ovogodišnji Darfest je u tijeku/Foto: Grad Daruvar
Galerija
Natječaj za ovogodišnji Darfest je u tijeku/Foto: Grad Daruvar

Pozivaju se izvođači i autori da prijave svoje skladbe za ovogodišnji Darfest

Za festival se mogu prijaviti izvođači ili autori s vlastitim skladbama. Skladbe trebaju biti pisane kao zabavne, odnosno pop pjesme, različitih stilova ili slobodnog glazbenog izričaja nastale u 2022. godiniDARUVAR – Pučko otvoreno učilište Daruvar obavještava sve zainteresirane kako je u tijeku natječaj za ovogodišnji 17. po redu Festival zabavne glazbe Darfest 2022. te ovom prilikom pozivaju sve izvođače i autore da na vrijeme prijave svoje nove skladbe.

- Za festival se mogu prijaviti izvođači ili autori s vlastitim skladbama. Skladbe trebaju biti pisane kao zabavne, odnosno pop pjesme, različitih stilova ili kao pjesme slobodnog glazbenog izričaja nastale u 2022. godini.

PRIJAVA TREBA SADRŽAVATI:

- Tekst skladbe

- Finalnu studijsku snimku u mp3 formatu- Matrica snimke u mp3 formatu

- Biografiju i nekoliko slika izvođača ili banda

- Imena autora teksta, glazbe i aranžmana

- Kontakt osobu, adresu, broj telefona, e-mail

Foto: Grad Daruvar
Foto: Grad Daruvar

Obrazac za prijavu možete naći na web i Facebook stranici Pučkog otvorenog učilišta Daruvar kao i na Facebook stranici Darfest-a. Poziv/Natječaj je otvoren do 19. rujna 2022., poručuju iz Pučkog otvorenog učilišta Daruvar.

Nagrade i Grand Prix

Napominju kako će tri prvonagrađene skladbe od strane stručnog ocjenjivačkog suda, sastavljenog od poznatih zvijezda hrvatske estrade, glasovanjem osvojiti tri nagrade od kojih je prva Grand Prix Darfesta za pobjedničku pjesmu.

- Publika će internet glasovanjem odrediti tri nagrade publike. Organizator će izdati skladbe s festivala na CD-u te iste promovirati na radijskim postajama, pokroviteljima festivala, kao i u posebnim emisijama istih pokrovitelja, kažu iz POU Daruvar.

Jedan od prijašnjih Festivala na kojem je nastupila Vanna/Foto: Grad Daruvar
Jedan od prijašnjih Festivala na kojem je nastupila Vanna/Foto: Grad Daruvar

Inače, vijesti o DarFestu 2022. možete pratiti putem Facebook stranice DarFesta, a nepotpune prijave kao i one koje stignu nakon roka organizator neće razmatrati.

Dodajmo, Darfest je tradicionalan i jedan od rijetkih festivala autorskih skladbi, natjecanje mladih talentiranih pjevača amatera s područja cijele Hrvatske i inozemstva. Organizator ove jedinstvene manifestacije je Pučko otvoreno učilište Daruvar.

Prijavite na vrijeme svoje skladbe/Foto: Grad Daruvar
Prijavite na vrijeme svoje skladbe/Foto: Grad Daruvar