Fotografija: Iz Grada Bjelovara pozivaju poljoprivrednike da na vrijeme prijave štete od suše/Foto: Emica Elvedji/CROPIX (Ilustracija)
Iz Grada Bjelovara pozivaju poljoprivrednike da na vrijeme prijave štete od suše/Foto: Emica Elvedji/CROPIX (Ilustracija)

Pozivaju se bjelovarski poljoprivrednici da prijave štetu od suše. Evo detalja

Obrasci se mogu preuzeti na Web stranici Grada i u pisarnici Gradske uprave, radnim danom od 07.00 sati do 15.00 sati, ili poslati preporučeno na adresu: Trg Eugena Kvaternika 2, 43 000 BjelovarBJELOVAR – S 25. kolovozom 2022. Bjelovarsko - bilogorska županija proglasila je, između ostaloga, prirodnu nepogodu uzrokovanu sušom i na području Grada Bjelovara. 

Grad Bjelovar je stoga, objavio Javni poziv za prijavu štete na imovini (poljoprivrednim kulturama) oštećenika, uzrokovane prirodnom nepogodom zbog suše.

Obavijest poljoprivrednicima

- Pozivaju se oštećenici, fizičke i pravne osobe na čijoj je imovini (poljoprivrednim kulturama) nastala šteta uzrokovana prirodnom nepogodom, sušom u razdoblju od 1. lipnja do 24. kolovoza 2022. godine na području Grada Bjelovara, da prijave štetu Gradskom povjerenstvu Grada Bjelovara za procjenu šteta od prirodnih nepogoda.

PN obrasci se mogu preuzeti na Web stranici Grada i u pisarnici Gradske uprave, radnim danom u uredovno radno vrijeme od 07.00 sati do 15.00 sati, ili poslati preporučeno na adresu: Grad Bjelovar, Gradsko povjerenstvo za procjenu štete od prirodnih nepogoda, Bjelovar, Trg Eugena Kvaternika 2, 43 000 Bjelovar, poručuju iz Grada.

Zakonski rok za dostavu prijave šteta je 8 dana od dana donošenja Odluke o proglašenju prirodne nepogode, odnosno do 5. rujna 2022. godine.