Fotografija: Prošlogodišnji dobitnici/ Foto: Vlada RH
Prošlogodišnji dobitnici/ Foto: Vlada RH

Požeško-slavonska županija dodjeljuje javna priznanja. Evo koga možete predložiti

Javna priznanja dodjeljuju se u tri kategorije i to Nagrada PSŽ za životno djelo; Godišnja nagrada PSŽ i Povelja zahvalnosti PSŽPožeško-slavonska županija raspisala je natječaj za dostavu prijedloga za dodjelu javnih priznanja PSŽ i to u kategorijama Nagrade Požeško-slavonske županije za životno djelo; Godišnje nagrade Požeško-slavonske županije i Povelje zahvalnosti Požeško-slavonske županije.

- Javna priznanja dodjeljuju se za najveće zasluge u promicanju znanosti, gospodarstva, prosvjete, kulture, zdravstva, socijalne skrbi, humanitarnog djelovanja, tehničke kulture, tjelesne kulture, športa, prostornog uređenja i zaštite okoliša te drugih područja društvenog života, pored ostalog stoji u natječaju.

Prijedlozi se primaju do 10. veljače

Prijedlozi za dodjelu javnih priznanja podnose se u pisanom obliku s obrazloženjem i popratnom dokumentacijom, u kojima mora biti navedeno osobno ime, odnosno naziv pravne osobe, adresa, kontakt telefon i kratak životopis osobe za koju se prijedlog odnosi.

Nadalje, treba naznačiti i područje za koje se prijedlog podnosi, detaljno obrazloženje prijedloga te dokumentaciju kojom se potvrđuju navodi iz prijedloga. Rok za podnošenje prijedloga je 10. veljače, 2023. godine.

Tradicionalno, javna priznanja dodjeljuju se na svečanoj sjednici Županijske skupštine povodom Dana Županije, a detaljne upute oko natječaja pogledajte OVDJE

Dobijte informaciju  odmah, zapratite nas na Facebooku!