Fotografija: Nema više vode na cesti kod mjesta Orljavac (gore), a sanacija ceste kod Donjeg Čaglića još traje (dolje) /Foto: Čitatelj i Compas.hr
Galerija
Nema više vode na cesti kod mjesta Orljavac (gore), a sanacija ceste kod Donjeg Čaglića još traje (dolje) /Foto: Čitatelj i Compas.hr

POVUKLA SE VODA Cesta Pakrac-Požega ponovo otvorena za promet

Što se pak tiče obilaznog pravca gdje je na izlazu iz Donjeg Čaglića došlo do odrona zemlje, a voda je odnijela dio ceste, promet se odvija jednom prometnom trakom uz propuštanje vozilaCesta Pakrac-Požega, koja je danas od 6.27 sati ujutro bila zatvorena zbog izlijevanja rijeke Orljave, ponovo je otvorena za sav promet.

Kako nam je potvrdio voditelj Nadcestarije u Pakracu Lovro Kumić, voda se povukla s kolnika tako da se tom cestom sada može normalno voziti.

Cesta je bila zatvorena zbog izlijevanja Orljave/Foto: Čitatelj
Cesta je bila zatvorena zbog izlijevanja Orljave/Foto: Čitatelj

Što se pak tiče obilaznog pravca Pakrac - Lipik - Okučani - Nova Gradiška - Požega, gdje je na izlazu iz Donjeg Čaglića došlo do odrona zemlje, a voda je odnijela dio ceste o čemu smo pisali OVDJE, još se radi na sanaciji kolnika.

Kako su izvijestili iz HAK-a, na tom dijelu ceste ograničenje brzine je 30 kilometara na sat, vozi se jednim kolničkim trakom uz privremenu regulaciju prometa.

Foto: Nadcestarija Pakrac
Foto: Nadcestarija Pakrac
Foto: Grad Lipik
Foto: Grad Lipik

Voditelj Nadcestarije u Pakracu Lovro Kumić se nada da će i ta cesta uskoro biti u cijelosti otvorena za promet vozila.

Situacija kod Donjeg Čaglića se stablizira/Foto: Compas.hr
Situacija kod Donjeg Čaglića se stablizira/Foto: Compas.hr
 

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!