Fotografija: Početak prvog povijesnog treninga Male škole nogometa u Dežanovcu bit će 30. ožujka u 15 i 30 sati//Foto: NK Dinamo Dežanovac
Početak prvog povijesnog treninga Male škole nogometa u Dežanovcu bit će 30. ožujka u 15 i 30 sati//Foto: NK Dinamo Dežanovac

POVIJESNI DAN Otvara se Mala škola nogometa u Dežanovcu: "Bit će besplatna za svu djecu"

Od ukupno 119 djece koji pohađaju u Osnovnu školu Dežanovac u „Malu školu nogometa Općine Dežanovac“ se upisalo 62 djece, što djevojčica, što dječaka, ističe predsjednik kluba Niko IlinovićDEŽANOVAC - Nogometni klub „Dinamo“ Dežanovac 30. ožujka organizira otvorenje „Male škole nogometa Općine Dežanovac“.

Naime „Mala škola nogometa Općine Dežanovac“ postaje jedina izvanškolska aktivnost, te ujedno i jedina sportska aktivnost na području općine koju mali Dežanovčani mogu pohađati.

-Ovo je prvi put u 55. godina postojanja kluba, a ujedno i prvi put uopće na području općine Dežanovac, da će biti organizirana škola nogometa za naše najmlađe. Naime, to će također biti jedina škola nogometa u našoj županiji u kojoj roditelji neće plaćati mjesečnu članarinu, te će na taj način biti besplatna za svu djecu s područja općine Dežanovac.

Od ukupno 119 djece koji pohađaju u Osnovnu školu Dežanovac u „Malu školu nogometa Općine Dežanovac“ se upisalo 62 djece, što djevojčica, što dječaka, ističe predsjednik kluba Niko Ilinović.

Program otvorenja

Inače, svečano otvorenje Male škole nogometa bit će sljedećeg četvrtaka, 30.03.2023 u 15 sati u Nogometnom klubu Dinamo Dežanovac.

15:00 - okupljanje roditelja i djece

15:15 – uvodna riječ vodstva kluba

15:30 – početak prvog povjesnog treninga u općini za djecu.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!