Fotografija: Trenutno je u OB Bjelovar hospitalizirano 48 zaraženih pacijenata, njih 11 je na respiratoru/Foto: Deni Marčinković
Trenutno je u OB Bjelovar hospitalizirano 48 zaraženih pacijenata, njih 11 je na respiratoru/Foto: Deni Marčinković

Potvrđeno 139 novih slučajeva koronavirusa u BBŽ, najveći broj oboljelih iz Bjelovara

U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju je 48 pacijenata zaraženih koronavirusom, od kojih je njih 11 na respiratoru. Na opservaciji su četiri pacijentaU Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđeno je 139 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

U Ispostavi Bjelovar Zavoda za javno zdravstvo Bjelovarsko-bilogorske županije zabilježena su 74 nova slučaja zaraze koronavirusom, u Ispostavi Daruvar evidentirano je 28 novozaraženih osoba, u Ispostavi Garešnica 24 su novozaražene osobe, u Ispostavi Čazma devet je novih slučajeva zaraze koronavirusom, a u Ispostavi Grubišno Polje četiri su novooboljele osobe.

Čak 11 pacijenata na respiratoru

U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju je 48 pacijenata zaraženih koronavirusom, od kojih je njih 11 na respiratoru. Na opservaciji su četiri pacijenta.

U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 598 osoba.

Iz Stožera pozivaju sve sugrađane da budu odgovorni i pridržavaju se propisanih epidemioloških mjera te da se cijepe protiv COVID-a 19.