Fotografija: Cijepljenje u COVID autobusu/ Foto: Deni Marčinković
Cijepljenje u COVID autobusu/ Foto: Deni Marčinković

Potvrđena su tri nova slučaja zaraze koronavirusom, dok su u samoizolaciji 54 osobe

Autobus „Cjepko“ sutra je na području općina Velika Pisanica i Veliki Grđevac. Predviđeno je cijepljenje drugom dozom, ali mogu se cijepiti i građani koji do sada nisu primili svoju prvu dozu cjepiva.
U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđena su tri nova slučaja zaraze koronavirusom. Dvije novozaražene osobe s područja su općine Veliki Grđevac, a jedan novi slučaj zaraze koronavirusom zabilježen je na području grada Bjelovara. U samoizolaciji su na području Bjelovarsko-bilogorske županije 54 osobe.

U Općoj bolnici Bjelovar nema na liječenju osoba zaraženih koronavirusom, a na opservaciji su četiri pacijenta.

Iz Stožera pozivaju sugrađane da budu odgovorni i pridržavaju se propisanih epidemioloških mjera te da se cijepe protiv COVID-a 19.

Raspored Cjepka

Inače, U Zavodu za javno zdravstvo u Bjelovaru u tijeku su „Dani otvorenih vrata“ tako da se građani mogu cijepiti bez najave i naručivanja ponedjeljkom, srijedom i petkom, a petkom je omogućeno cijepljenje i od 15 do 19 sati.

Autobus „Cjepko“ sutra, 29. srpnja dolazi na područje općina Velika Pisanica i Veliki Grđevac. Predviđeno je cijepljenje građana drugom dozom koji su svoju prvu dozu, također, primili u „Cjepku“, ali mogu se cijepiti i  građani koji do sada nisu primili svoju prvu dozu cjepiva.

Ribnjačka Društveni dom 09:00 – 10:00

Babinac Društveni dom 10:30  - 11:30

Gornja Kovačica Društveni dom  12:00 – 13:00

Donja Kovačica Društveni  dom  13:30 -  14:30