Fotografija: Bez najave, danas se može cijepiti u Grubišnom Polju/Foto: Martina Čapo
Bez najave, danas se može cijepiti u Grubišnom Polju/Foto: Martina Čapo

Potvrđena su dva nova slučaja zaraze koronavirusom, jedna je osoba na liječenju u OB Bjelovar

Autobus „Cjepko“ sutra, 28. srpnja dolazi na područje općina Severin i Nova Rača, a predviđeno je cijepljenje građana drugom dozom koji su svoju prvu dozu, također, primili u „Cjepku“.
U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji potvrđena su dva nova slučaja zaraze koronavirusom, a novozaražene osobe s područja su grada Garešnice i općine Veliki Grđevac.

U Općoj bolnici Bjelovar na liječenju je jedna osoba zaražena koronavirusom, a na opservaciji je pet pacijenata. U samoizolaciji na području Bjelovarsko-bilogorske županije nalazi se 57 osoba.

Pozivamo naše sugrađane da budu odgovorni i pridržavaju se propisanih epidemioloških mjera te da se cijepe protiv COVID-a 19.

U Zavodu za javno zdravstvo u Bjelovaru građani se mogu cijepiti bez najave i naručivanja ponedjeljkom, srijedom i petkom, a petkom je omogućeno cijepljenje i od 15 do 19 sati.

Pfizer cjepivo

Također, u ispostavi Zavoda za javno zdravstvo u Grubišnom Polju građani se bez najave mogu cijepiti danas od 9 do 12 sati, a cijepi se Pfizer cjepivom.

Autobus „Cjepko“ sutra, 28. srpnja dolazi na područje općina Severin i Nova Rača, a predviđeno je cijepljenje građana drugom dozom koji su svoju prvu dozu, također, primili u „Cjepku“.  Mogu se cijepiti i  građani koji do sada nisu primili svoju prvu dozu cjepiva.

Severin Ispred Općine 09:00 – 10:00

Orovac Društveni dom 10:30  - 11:30

Nevinac Društveni dom 12:00  - 13:00

Nova Rača Društveni dom 13:30 – 14:30

Orlovac Društveni dom 15:00 – 16:00