Fotografija: Foto: MojPortal.hr
Foto: MojPortal.hr

Poštovani čitatelji, upravo smo uveli neradnu nedjelju. Objašnjenje je vrlo jednostavno...

U modernom vremenu tržišnog natjecanja gdje se svima nameće kako moraju raditi brže, više, bolje i jače da bi opstali i rasli, mi smo odlučili da taj jedan dan u tjednu ni mi ni naši kolege nećemo raditi - baš ništaPoštovani čitatelji, dragi prijatelji!

Ideja nam se već neko vrijeme vrti po glavi, a prije nekoliko dana direktorica je presjekla i odlučila - MojPortal.hr službeno uvodi neradnu nedjelju. 

Naime, ideja je nastala nakon što su naši kolege sa splitskog portala Trafika.hr odmah po pokretanju svog lokalnog medija mudro odlučili da - neće raditi nedjeljom. I to su objasnili vrlo jednostavno i logično - i oni imaju pravo na odmor.

Tijekom dosadašnjeg radnog staža odradili smo baš puno tih nedjelja, nemamo pojma koliko točno (bila bi nam muka računati), ali svakako smo imali više radnih nego neradnih. 

Zato smo odlučili da ćemo od ove nedjelje taj posljednji dan u tjednu gledati kao dan za odmor, dan za igru s djecom, dan za ležanje, dan za izlet, dan za vapšuvarivari ili što god nam već u nedjelju padne na pamet, a da - naravno - nema veze s poslom. 

U ovom modernom vremenu tržišnog natjecanja gdje se svima nameće kako moraju raditi brže, više, bolje i jače da bi opstali i rasli, odlučili smo da taj jedan dan u tjednu ni mi ni naši kolege koji rade s nama ovaj portal ne moraju raditi - baš ništa. Osim onoga što baš žele.    

Ok, ako se baš nešto jako, jako važno dogodi, vjerojatno ćemo nešto i objaviti, ali to sigurno neće biti čest slučaj i vjerojatnije je da ćemo zaključiti kako nam, kao što pjeva TBF,  "ništa neće ovi dan pokvarit..."

Sad vas pozdravljamo, zahvaljujemo se na razumijevanju i idemo se nastaviti odmarati! :)