Fotografija: Foto: MojPortal.hr
Foto: MojPortal.hr

POŠTENA ŽENA Daruvarčanka (50) pronašla torbu s novcem i predala je policiji

Dva sata nakon što je pronašla novac, policiji se javio 68-godišnjak i prijavio nestanak torbice. Nakon što ju je pregledao u policiji, 68-godišnjak je utvrdio da su svi novci na brojuPotez 50-godišnje Daruvarčane dokaz je da poštenih ljudi još uvijek ima. Naime, iz PU bjelovarsko-bilogorske izvijestili su da je spomenuta 50-godišnjakinja u centru Daruvara pronašla platnenu vrećicu u kojoj se nalazilo više papirnatih kuverti te istu predala policiju.

- U subotu 16. listopada oko 10 sati u Policijsku postaju Daruvar pristupila je 50-godišnjakinja i prijavila da je u Daruvaru, u Ulici Josipa Jelačića na pločniku pronašla bijelu platnenu torbicu u kojoj se nalazilo više papirnatih kuverti te da sadržaj torbice nije pregledavala. Pregledom torbice u papirnatim kuvertama je pronađeno nekoliko tisuća kuna, kažu iz policije.

Novac vraćen starijem sugrađaninu

Dodaju i to da je istog dana oko 12 sati u Policijsku postaju došao 68-godišnjak iz Daruvara i prijavio da je u petak 15. listopada u kasnim večernjim satima izgubio platnenu torbicu. 

- Budući da je njegovu torbicu pronašla i policiji predala 50-godišnjakinja, torbica je 68-godišnjaku vraćena. Pregledom torbice, 68-godišnjak je utvrdio da iz nje ništa ne nedostaje. Potez 50-godišnje Daruvarčanke uistinu je za svaku pohvalu, poručili su iz policije.

Kako neslužbeno doznajemo, 50-godišnjakinja je porijeklom iz okolice Daruvara, a već godinama živi u Austriji.