Fotografija: Nataše Major/ Foto: Pakrački list
Galerija
Nataše Major/ Foto: Pakrački list

Poslušajte sjajno predavanje psihologinje Nataše Major u Pakracu: "Pita li vas netko kako ste?"

"Mentalni poremećaji su u porastu pa briga za mentalno zdravlje postaje sve važnija", kaže ova psihologinjaGradska knjižnica Pakrac i ove će godine obilježiti Tjedan psihologije.

Podsjetimo, Tjedan psihologije po prvi put je organiziran 2008. godine u sklopu obilježavanja 55. obljetnice Hrvatskog psihološkog društva, kad se velik broj psihologa odazvao i diljem Hrvatske u suradnji s različitim ustanovama pristupio organizaciji različitih aktivnosti kojima se pokazala širina uključenosti psihologijske teorije i prakse u život pojedinca i zajednice. 

Programom i aktivnostima Tjedna psihologije u cijeloj Hrvatskoj psiholozi i psihologinje žele zajednici u kojoj žive pokazati što sve rade, što znaju i mogu, kako bi njihov rad i djelovanje bili još vidljiviji. 

Rastu mentalni poremećaji

Sedamnaesto izdanje Tjedna psihologije u Pakracu nudi vam zanimljivo predavanje psihologinje Nataše Major, pod nazivom "Tko te pita kako si?".

Kako Nataša kaže u opisu predavanja, mentalni poremećaji su u porastu pa briga za mentalno zdravlje postaje sve važnija. 

- Brinete li dovoljno o svom mentalnom zdravlju, na pravi način, brinete li više o drugima ili o sebi? Pita li vas netko kako ste? , pitanja su koja postavlja ova psihologinja.

Tjedan psihologije/ Foto: Gradska knjižnica Pakrac
Tjedan psihologije/ Foto: Gradska knjižnica Pakrac

Iz pakračke knjižnice dodaju kako vjeruju da će svi koji dođu na ovo predavanje u utorak, 20. veljače, u 18 sati, sami sebi postaviti ova važna pitanja i doći do odgovora.

- Ulaz na predavanje je, kao i uvijek, slobodan i poželjan, poručili su iz Gradske knjižnice Pakrac.

Dodaju i to da uz Natašino predavanje, tijekom cijelog tjedna u knjižnici će izložiti neke od novih i važnih knjiga iz područja psihologije, a sastanak će održati i njihova biblioterapijska grupa pod vodstvom psihologinje Ivane Marin.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!