Fotografija: Saznajte kako da se u svojoj koži osjećate dobro/Foto: Inkubator ideja
Galerija
Saznajte kako da se u svojoj koži osjećate dobro/Foto: Inkubator ideja

Posjetite u četvrtak Inkubator ideja i doznajte kako se u svojoj koži osjećati dobro

Predavanje je namijenjeno ženama koje planiraju trudnoću, trudnicama, majkama, bakama i svima onima koje žele napraviti pozitivan korak u brizi o vlastitom zdravlju, poručuju iz Inkubatora idejaNa interaktivnom predavanju koje se priprema u Inkubatoru ideja za sljedeći četvrtak 19. svibnja u 18 sati, okupljeni će imati prilike saznati više o zdravlju žene. Predavanje će voditi Branislava Musulin, dipl. prof. i Emanuel Modrić, dr. med. spec. urolog.

Važno je brinuti o zdravlju

-Briga o zdravlju važna je u svakom trenutku života, a još više je izražena u određenim fazama s kojima se žene susreću. Predavanje je namijenjeno ženama koje planiraju trudnoću, trudnicama, majkama, bakama i svima onima koje žele napraviti pozitivan korak u brizi o vlastitom zdravlju. Očekuju nas teme vezane uz inkontinenciju, inkonstipaciju, bolove u leđima i zdjelici, prolaps organa, dijastazu, povećan trbuh i višak kilograma, pojašnjavaju iz Inkubatora ideja.

Konkretni i stručni odgovori

Dodaju kako se mnoge žene susreću s raznim pitanjima vezanim uz zdravlje, a odgovore nije uvijek jednostavno dobiti. Branislava i Emanuel stručnjaci su u području zdravlja i vježbanja te će spremno odgovoriti na sva postavljena pitanja.

Za sudjelovanje na predavanju potrebna je prethodna najava/Foto: Inkubator ideja
Za sudjelovanje na predavanju potrebna je prethodna najava/Foto: Inkubator ideja

-Stoga, ako želite bolju tjelesnu kompoziciju, lakši povratak u formu nakon poroda ili općenito, u optimalno i funkcionalno stanje s ciljem da se osjećate dobro u svojoj koži, pridružite nam se na predavanju u četvrtak 19. svibnja te saznajte mnoge korisne informacije!

Potrebna najava

Ulaz je slobodan, a svoj dolazak najavite pozivom (043/243-534), e-mailom (dcinkubator.ideja@gmail.com) ili porukom na Facebook ili Instagram stranici Inkubatora ideja.

Veselimo se druženju s Vama, poručuju iz Inkubatora ideja.

Podsjetimo, Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva nositelj je EU projekta pod nazivom Inkubator ideja čija je ukupna vrijednost 1.994.857,17 kn. Projekt je sufinanciran od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda iznosom od 1.695.628,59 kn te iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (na pozicijama Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske) iznosom od 299.228,58 kn. Sadržaj objave isključiva je odgovornost Bjelovarskog centra za razvoj civilnoga društva. Više informacija o fondovima Europske unije možete saznati web stranicama www.esf.hr i www.strukturnifondovi.hr.