Fotografija: Foto: Goran Šebelić/CROPIX (ilustracija)
Galerija
Foto: Goran Šebelić/CROPIX (ilustracija)

Poligon sigurne vožnje danas u Daruvaru: "Mladi će naučiti nešto novo, a iskusni se prisjetiti"

Kroz teoriju i praksu sigurne vožnje na motoru vodit će vas policijski motorist Željko Majcan i Goran Bence, motorist s jednim od najvećih moto iskustava u EuropiNa glavnom daruvarskom trgu u subotu, 11. svibnja, od 10 do 12.30 sati, održat će se poligon sigurne vožnje.

Ovu hvalevrijednu akciju organiziraju Daruvar Cup of Joy i Grad Daruvar u suradnji s MUP-om, Policijskom postajom Daruvar, HAK-om i Crvenim križom Daruvar.

Kroz teoriju i praksu sigurne vožnje na motoru vodit će vas policijski motorist Željko Majcan s više specijalizacija u svom poslu i Goran Bence, motorist s jednim od najvećih moto iskustava u Europi.

Poligon sigurne vožnje u Daruvaru
Poligon sigurne vožnje u Daruvaru

- Hrvatska je u samom europskom vrhu po stradavanju motorista. Često im oduzimaju prednost vozači drugih vozila, što zbog alkohola, što zbog korištenja mobitela u vožnji ili zbog obične nepažnje. Ipak, motoristi su najveći krivci za svoje stradavanje. Stoga pozivamo sve motoriste na ovu edukativnu radionicu: mladi će naučiti nešto novo, iskusni se prisjetiti - istaknuo je Goran Bence na svojoj Facebook stranici Daruvar Cup of Joy.

Tom će prilikom djelatnici HAK-a svim zainteresiranima djeliti edukativne materijale dok će Gradsko društvo Crvenog križa Daruvar držati edukaciju iz prve pomoći.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!