Fotografija: Želite li raditi u policiji? Pročitajte obavijest/Foto: Nikola Vilic/CROPIX (Ilustracija)
Želite li raditi u policiji? Pročitajte obavijest/Foto: Nikola Vilic/CROPIX (Ilustracija)

Policija traži dva nova djelatnika na neodređeno vrijeme u Bjelovaru i Daruvaru

Na natječaj se mogu prijaviti osobe oba spola, a osobe se primaju u državnu službu uz obvezni probni rad od tri mjeseca, poručili su iz PU bjelovarsko bilogorskePolicijska uprava bjelovarsko-bilogorska raspisala je natječaj za dva radna mjesta i to na neodređeno vrijeme. Konkretnije, traži se jedan novi državni službenik ili službenica u Daruvaru te namještenik, odnosno namještenica za rad u Bjelovaru.

Upravni referent u Daruvaru

Što se oglasa za Daruvar tiče, tamošnja policijska postaja traži upravnog referenta srednje stručne spreme, odnosno završene gimnazije ili strukovne škole, s najmanje jednom godinom radnog iskustva na odgovarajućim poslovima, a potrebno je imati i položen državni ispit.

- Osim navedenih uvjeta, kandidati/kinje moraju ispunjavati i opće uvjete za prijam u državnu službu, koji su propisani odredbama članka 48. Zakona o državnim službenicima. U državnu službu ne može biti primljena osoba za čiji prijam postoje zapreke iz članka 49. Zakona o državnim službenicima. Na natječaj se mogu prijaviti osobe oba spola, a osobe se primaju u državnu službu uz obvezni probni rad od tri mjeseca. Također, na javni natječaj se mogu prijaviti i kandidati/kinje koji nemaju položen državni ispit odgovarajuće razine, uz obvezu polaganja državnog ispita sukladno članku 56. Zakona o državnim službenicima, izvijestili su iz PU bjelovarsko bilogorske.

Više detalja, kao i potrebne obrasce za ovaj natječaj možete pronaći OVDJE.

Pomoćni djelatnik u kuhinji za Bjelovar

Drugi oglas vezan je za prijem namještenika na neodređeno vrijeme za posao pomoćnog djelatnika u kuhinji. Traži se izvršitelj ili izvršiteljica sa završenom osnovnom školom ili nižom stručnom spremom, a mjesto rada je Bjelovar.

- Kao i za prvi oglas, uz navede uvjete kandidati/kinje moraju ispunjavati i opće uvjete propisane odredbama članka 48. Zakona o državnim službenicima. U državnu službu ne mogu biti primljene osobe za čiji prijam postoje zapreke iz članka 49. Zakona o državnim službenicima, a na oglas se mogu prijaviti punoljetne osobe oba spola. Također, namještenici se primaju u državnu službu na neodređeno vrijeme uz probni rad od tri mjeseca, dodaju iz bjelovarske policije.

Za razliku od službenika, namještenici nisu dužni polagati državni ispit, a detalje oko ovog oglasa možete pronaći OVDJE

Dodajmo i to da se prijave na oglas s dokazima o ispunjavanju uvjeta podnose neposredno ili poštom u roku od osam dana od dana objave oglasa u Narodnim novinama.