Fotografija: Foto: Nikša Stipaničev/CROPIX (Ilustracija)
Foto: Nikša Stipaničev/CROPIX (Ilustracija)

POLICIJA POZIVA Javite nam na kojim lokacijama da testiramo vozače na drogu i alkohol

Prijedloge lokacija za nadzor potrebno je dostaviti do 11. lipnja 2024. godine putem e-pošte Policijske upraveSigurno nema nikoga od nas tko u životu nije vidio vozača koji vrluda cestom pa pomislio "ovaj je na nečemu". 

Iako policija kontinuirano provodi akcije, naročito vikendom, kojima je cilj kažnjavanje i uklanjanje s prometnica vozača pod utjecajem opojnih sredstava, fizički je nemoguće biti na svim kritičnim lokacijama. Stoga ovog puta traže da se u akciju uključe i sami građani.

Građani, uključite se!

- U cilju smanjenja događanja prometnih nesreća u kojima su sudionici pod utjecajem alkohola i droga, na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske od 7 sati u petak, 21. lipnja, do 7 sati u subotu, 22. lipnja, 2024. godine provodit će se 24-satna akcija nadzora alkohola i droga u cestovnom prometu. Pozivamo građane da se uključe u provedbu akcije tako da nam predlože lokacije za nadzor vozača koji upravljaju vozilima pod utjecajem alkohola i droga odnosno da nam predlože mjesta na kojima bi tijekom akcije policijski službenici trebali obavljati nadzor prometa - kažu u bjelovarsko-bilogorskoj policiji.

Prijedloge lokacija za nadzor potrebno je dostaviti do 11. lipnja 2024. godine putem e-pošte Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske (bjelovarsko-bilogorska@policija.hr).

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!