Fotografija: Požar u supermarketu Spar u Grubišnom Polju/Foto: Čitatelj
Požar u supermarketu Spar u Grubišnom Polju/Foto: Čitatelj

Policija otkrila zbog čega je gorio Spar u Grubišnom i koliko je ljudi bilo u njemu kada je planuo

Unutrašnjost trgovačkog centra, radna oprema i prodajni artikli u Sparu u zacrnjeni od dima, a visina nastale štete bit će utvrđena nakon procjenePolicijska uprava Bjelovarsko-bilogorska objavila je da je uzrok požara koji je buknuo u srijedu u trgovini Spar u Grubišnom Polju bila - lampa.

Priopćenje policije prenosimo u cijelosti:

"Očevidom je utvrđeno da je do požara došlo uslijed kvara na električnom rasvjetnom tijelu postavljenom u spuštenom stropu jedne prostorije, te se potom požar proširio na ostatak prostorije i krovište trgovačkog centra.

Uslijed djelovanja dima unutrašnjost trgovačkog centra, radna oprema i prodajni artikli su zacrnjeni, a visina nastale štete bit će utvrđena nakon procjene.

POGLEDAJTE VIDEO POŽARA:

U trenutku izbijanja požara u trgovačkom centru nalazilo se šest djelatnika i oko 10 kupaca.

Na mjesto događaja izašli su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Grubišnog Polja, a s obzirom na to da se požar proširio na veći dio prodajnog i skladišnog prostora te krova naknadno su na mjesto događaja pristigli i pripadnici javnih vatrogasnih postrojbi gradova Daruvar, Garešnica i Bjelovar kao i pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Veliki Grđevac te ostalih dobrovoljnih vatrogasnih društava Vatrogasne zajednice Grada Grubišno Polje koji su požar stavili pod nadzor i ugasili.

Sve prikupljene obavijesti bit će uz posebno izvješće dostavljene nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Bjelovaru", stoji u priopćenju PU Bjelovarsko-bilogorske.

Dobijte infromaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!