Fotografija: Članovi Udruge Korak dalje i AU Komarci Daruvar/ Foto: Korak dalje
Galerija
Članovi Udruge Korak dalje i AU Komarci Daruvar/ Foto: Korak dalje

Pogledajte kako je ženski dio udruge "Korak dalje" iznenadio muškarce za njihov dan

U povodu Dana žena muški dio ekipe pripremio nam je iznenađenje, pa smo se na neki način osjećale dužne vratiti im uslugu, kaže Renata ŽukinaDa za lijepe želje nikad nije kasno još jednom su dokazali članovi daruvarske Udruge "Korak dalje". Naime, pripadnice ljepšeg spola ove družine odlučile su iznenaditi svoje muške kolege povodom Međunarodnog dana muškaraca.

"Korakovci" su se okušali u airsoftu/ Foto: Korak dalje
"Korakovci" su se okušali u airsoftu/ Foto: Korak dalje

Iako se ovaj dan službeno obilježavao proteklog petka, ženska ekipa "Korakovaca" potajno je organizirala izlet svojim muškarcima ovog utorka, a dojmovi se niti danas nisu potpuno slegli.

Izlet na Markovac

- Povodom Dana žena muški dio ekipe pripremio nam je iznenađenje, pa smo se na neki način osjećale dužne vratiti im uslugu. Vrlo brzo rodila se ideja da u suradnji s Airsoft udrugom Komarci Daruvar našim muškarcima omogućio upoznavanje s ovim adrenalinskim sportom, pojašnjava predsjednika Udruge Korak dalje Renata Žukina.

Izlet na Markovcu/ Foto: Korak dalje
Izlet na Markovcu/ Foto: Korak dalje

Po dolasku na izletište Markovac "Komarci" su "Korakovcima" prezentirali ovaj vojno simulacijski sport, kao i replike oružja i ostalu opremu kojom se koriste.

- Pucanje u mete te gledanje kroz dalekozor bio doista odličan doživljaj našim korisnicima. Takvo što do sada nisu imali priliku vidjeti, stoga i ne čudi da i danas prepričavaju doživljaje s izleta, dodaje Žukina i još jednom se zahvaljuje članovima Ua Komarci na gostoprimstvu. 

"Njihov" dan

Međutim, iznenađenjima ovdje nije bio kraj. Još dok su dečki uvelike bili na Markovcu i okušavali svoju preciznost, ženska posada bila je zadužena za pripremu ručka. Naime, u prostorijama Udruge pekli su se kolači i postavljao se stol za ručak, jer je na meniju tog dana bio, ni više ni manje, već Pištin grah. 

Pišta je bio zadužen za grah/ Foto: Korak dalje
Pišta je bio zadužen za grah/ Foto: Korak dalje

- Priprema je krenula čak i dan ranije, kada su naše zaposlenice pripremale su domaći kruh. Također, Nenad Peter, osim što je po tko zna koji put pokazao svoje kulinarsko umijeće, tog je dana bio zadužen i za štimung. Nakon ručka uzeo je svoju harmoniku i dodatno podgrijao atmosferu, istaknula je predsjednica Udruge Korak dalje Renata Žukina te dodala da iako je na početku to bio Dan muškaraca, na kraju je to ispao njihov zajednički dan. 

Poslije ručka u prostorijama Udruge se i zasviralo/ Foto: Korak dalje
Poslije ručka u prostorijama Udruge se i zasviralo/ Foto: Korak dalje

Zajedničko druženje na kraju dana/ Foto: Korak dalje
Zajedničko druženje na kraju dana/ Foto: Korak dalje