Fotografija: Ekipa
Galerija
Ekipa "Majstorica" zna sve tajne spravljanja ajvara/Foto: MojPortal.hr

Počele su prijave za Ajvar fest u Lipiku, najslasniji događaj u ovom dijelu Hrvatske

Jedinstveni Ajvar fest – festival domaćeg ajvara natjecateljskog karaktera održat će se 23. rujna. Oni koji smatraju da prave najbolji ajvar, svoje sudjelovanje trebaju prijaviti do 15. rujnaU tijeku su pripreme Franciškovog u Lipiku. Ovaj splet manifestacija kojim se obilježava Dan Grada Lipika krije jedno od najslasnijih događanja, piše Compas.hr.

Jedinstveni Ajvar fest – festival domaćeg ajvara natjecateljskog karaktera održat će se u subotu 23. rujna s početkom u 10 sati s izložbeno/prodajnim sajmom u sklopu festivala na kojem će izlagači imati priliku gostima ponuditi svoje proizvode.

Prijavite se na vrijeme

- Ovim putem pozivamo sve zainteresirane izlagače da se prijave na izlaganje svojih proizvoda do 15. rujna putem PRIJAVNICE koju je potrebno poslati na e-mail: info@liratravel.eu, dok se sve informacije oko izlaganja mogu dobiti na kontakt broj: 099 380 84 67 – Ivana.

Ekipa
Ekipa "Lido" iz Dobrovca kao stalni sudionici već imaju veliko iskustvo na Ajvar festu/Foto: MojPortal.hr
Ovako je to izgledalo prije nekoliko godina u Lipiku/Foto: Compas.hr
Ovako je to izgledalo prije nekoliko godina u Lipiku/Foto: Compas.hr

A one koji su dovoljno hrabri i smatraju da prave najbolji ajvar pozivamo da prijave svoje ekipe (jer tko to još priprema ajvar sam???) do 15. rujna na kontakt broj: 098 961 7814 – Anita.

Bogat doživljaj, zdrav osjećaj. Lipik vas čeka, poručuju iz Grada Lipika, piše Compas.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku