Fotografija: Amelie je kući donijela čak dva zlata/Foto: ŠPK H-8
Galerija
Amelie je kući donijela čak dva zlata/Foto: ŠPK H-8

Plesačica Ameli Koščak Vukobrat iz Bjelovara na međunarodnom turniru osvojila dva zlata

Među 400 natjecatelja bili su mladi Bjelovarčani Jelena Ivanika, Lana Ivanika, Marta Novaković, Sara Haistor, Ameli Koščak Vukobrat, Gloria Berec, Hana Birač, Borna Kovačević i Petra FilipanBJELOVAR – Protekloga vikenda u Zagrebu je održan međunarodni HSPS-BT u standardnim i latinsko-američkim plesovima i državno prvenstvo u standardnim plesovima gdje se natjecalo više od 400 natjecatelja, a sudilo je devet sudaca.

Među natjecateljima bili su članovi Športsko plesnog kluba H-8 i to: Jelena Ivanika, Lana Ivanika, Marta Novaković, Sara Haistor, Ameli Koščak Vukobrat, Gloria Berec, Hana Birač, Borna Kovačević i Petra Filipan.

Zlato za Amelie

- Na bodovnom turniru do prvog mjesta i zlatnih medalja u obje discipline došla je Ameli Koščak Vukobrat u svojoj starosnoj kategoriji, u finale su se plasirale Gloria Berec s osvojenim 4. mjestom, Lana Ivanika osvojenim 5. mjestom, Sara Haistor osvajanjem 6. mjesta, Marta Novaković osvajanjem 7. mjesta, dok je Jelena Ivanika osvojila u četvrt finalu 16. mjesto, pohvalili su se iz Kluba.

Borna i Petra/Foto: ŠPK H-8
Borna i Petra/Foto: ŠPK H-8
Marta/Foto: ŠPK H-8
Marta/Foto: ŠPK H-8
Gloria/Foto: ŠPK H-8
Gloria/Foto: ŠPK H-8

Na državnom prvenstvu koje se je održalo drugi dan nakon bodovnog turnira u velikoj konkurenciji i drugačijim starosnim skupinama Lana Ivanika zauzela je 21. mjesto, Gloria Berec 24. mjesto, Sara Haistor iz četvrtfinala (s ozljedom) u polufinalu 12. mjesto, a Marta Novaković 14. mjesto.

Hana/Foto: ŠPK H-8
Hana/Foto: ŠPK H-8
Marta, Amelie i Sara/Foto: ŠPK H-8
Marta, Amelie i Sara/Foto: ŠPK H-8
Lana, Gloria i jelena/Foto: ŠPK H-8
Lana, Gloria i jelena/Foto: ŠPK H-8

Pripreme za novo natjecanje

- Ameli Koščak Vukobrat (s ozljedom) u polufinalu zauzela je 10. mjesto, Hana Birač u polufinalu osvojila je 7. mjesto (jedno mjesto nedostajalo je da uđe u finale), plesni par Borna Kovačević-Petra Filipan u polufinalu osvojili su u svojoj starosnoj kategoriji 9. mjesto, kažu u Klubi i dodaju kako je slijedeće natjecanje u Ivancu.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!