Fotografija: Gradonačelnik Damir Lneniček i predsjednik Uprave Pivovare Daruvar Davor Žnegač
Galerija
Gradonačelnik Damir Lneniček i predsjednik Uprave Pivovare Daruvar Davor Žnegač

Pivovara Daruvar: "Ojačat ćemo suradnju s Gradom, želimo još više pomoći lokalnoj zajednici"

"Cilj nam je izgraditi suvremenu pivovaru, a želimo s lokalnom zajednicom graditi lijepu, zajedničku budućnost", poručio je predsjednik Uprave Pivovare Daruvar Davor Žmegač.Gradonačelnik Grada Daruvara Damir Lneniček i predsjednik Uprave Pivovare Daruvar Davor Žmegač danas su održali sastanak na kojem su dogovorili daljnje korake u suradnji Grada i Pivovare Daruvar kao jednog od najvećih lokalnih poslodavaca.

Lneniček i Žmegač na sastanku su razgovarali i o Grofovskim danima piva koji su održani proteklog vikenda te se složili kako se ta manifestacija pokazala velikim događajem za Daruvar.

Trg je u subotu na Grofovskim danima piva bio pun/Foto: Saša Selihar/MojPortal.hr
Trg je u subotu na Grofovskim danima piva bio pun/Foto: Saša Selihar/MojPortal.hr

- Mnogi zajednički projekti su pred nama i veselimo se svim daljnjim suradnjama koje će privući interes za Grad i za Pivovaru. Kako smo početkom godine napravili strateški zaokret u našem poslovnom modelu, realizirali velike investicije vezane za modernizaciju naših pogona, naša poruka je jasna: cilj nam je izgraditi suvremenu pivovaru te svakako zadržati i onaj važni sastojak - tradiciju - jer ona čini razliku. Cilj nam je daljnji razvoj naše Pivovare i njenih brendova, no jednako tako veliki naglasak stavljamo na sudjelovanje u radu i djelovanju lokalne zajednice, kako bismo imali priliku svi zajedno rasti i graditi lijepu zajedničku budućnost - rekao je predsjednik Uprave Pivovare Daruvar Davor Žmegač.

Gradonačelnik Grada Daruvara Damir Lneniček također je izrazio zadovoljstvo s načinom na koji Pivovara Daruvar gradi svoju budućnost na tržištu te se zahvalio predsjedniku Uprave Davoru Žmegaču što Pivovara Daruvar u svojoj poslovnoj viziji posebnu pažnju posvećuje i potezima s kojima želi doprinijeti unapređenju života lokalne zajednice.  

- Zahvaljujem Pivovari Daruvar na značajnoj investiciji u našem gradu koja je rezultirala povećanjem proizvodnje piva i dodatnim zapošljavanjem naših sugrađana. Izražavam zahvalnost na vraćanju sjedišta Pivovare u naš grad te na odličnoj organizaciji Grofovskih dana piva koji su iza nas. Vjerujem da će  suradnja između Pivovare, Grada i Turističke zajednice rezultirati još boljom ponudom Daruvara kao turističke destinacije - poručio je gradonačelnik Lneniček.

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!