Fotografija: Obojica muškaraca zaradila su optužni prijedlog/
Foto: Damir Krajac/CROPIX (ilustracija)
Obojica muškaraca zaradila su optužni prijedlog/ Foto: Damir Krajac/CROPIX (ilustracija)

Pijan poludio jer nije mogao pustiti pjesmu pa bacio jukebox sa šanka na terasu

Nakon što je jukebox bacio na pod, 63-godišnjak je vikao i galamio te vrijeđao zaposlenicu, u čemu mu se pridružio i 34-godišnjak, kažu iz policijePrava drama odvila se ove subote u jednom ugostiteljskom objektu u Velikom Grđevcu.

Prema izvješću PU bjelovarsko-bilogorske, 63-godišnji muškarac nije mogao pustiti pjesmu pa je jukebox bacio sa šanka na pod terase, a nakon toga je još i izvrijeđao konobaricu.

Vrijeđali konobaricu

- U subotu, 22. listopada, oko 19.15 sati, u Velikom Grđevcu, u Ulici kralja Tomislava, u ugostiteljskom objektu dvojica muškaraca starosti 63 i 34 godine su narušavali javni red i mir tako što je 63-godišnjak revoltiran što nije mogao pustiti pjesmu na jukeboks, koji se nalazio na šanku, primio ga i bacio na pod terase ugostiteljskog objekta, a potom vikao i galamio te vrijeđao zaposlenicu, u čemu mu se pridružio i 34-godišnjak, kažu iz PU bjelovarsko-bilogorske te dodaju da protiv obojice slijedi optužni prijedlog nadležnom sudu.

Neslužbeno doznajemo da su obojica muškaraca u lokalu konzumirala alkohol te su bili pod vidnim utjecajem istog, ali su alkotestiranje odbili.