Fotografija: Gradonačelnik s novim roditeljima/ Foto: KruGarešnica.info
Gradonačelnik s novim roditeljima/ Foto: KruGarešnica.info

Peta ovogodišnja grupa novorođenčadi dobila dar od Grada Garešnice

Poznato je da kod nas nema lista čekanja što se tiče vrtića, za razliku od ostalih gradova. Predlažem da se uskoro javite u vrtić da vas imaju u planu, poručio je roditeljima gradonačelnik BilandžijaGrad Garešnica pomaže mladim obiteljima, ne samo putem stambenih mjera, već i darivanjem novorođenih, piše KruGarešnica.info.

Peti je ovo put u 2022. godini da se gradonačelnik Josip Bilandžija sastao s roditeljima te im je uručio poklon od tisuću kuna i dar odjeće i opreme u vrijednosti 400 kuna.

U vrtićima nema listi čekanja

- Sve što se radi u Gradu za cilj ima biti potpora najmlađim stanovnicima Garešnice. Poznato je da kod nas nema lista čekanja što se tiče vrtića, za razliku od ostalih gradova. Vjerujem da vas to veseli te vam predlažem da se uskoro javite u vrtić da vas imaju u planu, poručio je gradonačelnik Garešnice Josip Bilandžija novopečenim roditeljima.

U ovom ciklusu pristiglo je 12 novih zahtjeva – šest za djevojčice i isto toliko za dječake, a mališane kroz projekt „Radujemo se zajedno s vama“ poklon-paketom daruje i garešnički Crveni križ. Do sada je ove godine u Garešnici zaprimljeno ukupno 64 zahtjeva, od toga 33 za djevojčice i 28 za dječake, javlja KruGarešnica.info.