Fotografija: Ove subote sprema se vrhunac proslave 100. godina NK Garića/ Foto: Saša Selihar/ Denis Jerkovic/Cropix/ NK Garić
Galerija
Ove subote sprema se vrhunac proslave 100. godina NK Garića/ Foto: Saša Selihar/ Denis Jerkovic/Cropix/ NK Garić

Pečeni vol i koncert Vatre kao vrhunac proslave 100. rođendana NK Garića

"Fokus nogometnog dijela proslave stavljen je na školu nogometa te će naši mališani odmjeriti snage s vršnjacima Dinama, Slaven Belupa i Mladost Ždralova", kaže Miroslav GerstnerOve subote nastavlja se obilježavanje 100. godišnjice postojanja Nogometnog kluba "Garić". Podsjetimo, prošlog tjedna jubilej je uveličan spektakularnom utakmicom veterana Vatrenih i Garića, a tim povodom u Garešnicu su stigla proslavljena imena hrvatskog nogometa poput Marija Mandžukića, Nike Kranjčara, Silvija Marića, Ognjena Vukojevića i mnogih drugih, o čemu više pročitajte OVDJE.

Raspored utakmica/ Foto: NK Garić
Raspored utakmica/ Foto: NK Garić

Subotnji program počet će utakmicama svih kategorija škole nogometa, a organizatori su pripremili i brojne druge zabavne sadržaje, piše KruGarešnica.info. Vrhunac subotnje proslave bit će večernji koncert grupe Vatra.

Kao svojevrsna uvertira u petak, 9. lipnja, na rasporedu je i svečana sjednica kluba, istaknuo je predsjednik NK Garića Miroslav Gerstner.

- Sjednica će se održati u Hrvatskom domu, a okupit ćemo sve bivše igrače i članove uprave kluba. Bit će to sjajna prilika za prisjetiti se svih važnih događaja u povijesti kluba, a predstavit ćemo i bilten, dok će se krajem godine biti završena monografija kluba. Što se subotnje proslave tiče, fokus je stavljen na školu nogometa, a ugostit ćemo mališane GNK Dinama i NK Slaven Belupa. Ukupno ćemo imati šest utakmica, a potom će naši juniori odmjeriti snage s vršnjacima iz Mladosti Ždralova, ekipe koja igra 1. HNL za juniore, poručio je Gerstner.

Fokus nogometnog dijela proslave stavljen je na školu nogometa/ Foto: NK Garić
Fokus nogometnog dijela proslave stavljen je na školu nogometa/ Foto: NK Garić

Dodao je i to da je organizator koncerta Vatre NK Garić, a koncert je potpuno besplatan.

- Imamo i sponzore, a to su Bjelovarsko-bilogorska županija, Grad Garešnica, Komunalac te veliki broj poduzetnika. Nadalje, tijekom cijelog dana počastit ćemo svu djecu, igrače i sve goste, a na igralištu će se peći i vol, za KruGarešnica.info kazao je Gerstner te pozvao sve da u subotu dođu u Garešnicu.

Nastup grupe Vatra/Foto: Saša Selihar/MojPortal.hr
Nastup grupe Vatra/Foto: Saša Selihar/MojPortal.hr

U nastavku pogledajte raspored subotnjih događaja povodom 100. godina NK Garića.

10:00 h utakmice Škole nogometa

16:00 h podjela hrane

16:45 h Garešničke mažoretkinje

18:00 h milenijska fotografija

20:00 h Maznik i plaćenici

22:00 h Vatra

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!