Fotografija: Obnovljeno je parkiralište kod bjelovarske bolnice/ Foto: Deni Marčinković
Galerija
Obnovljeno je parkiralište kod bjelovarske bolnice/ Foto: Deni Marčinković

Parkiralište kod bolnice u novom ruhu: "Nisu pristali na krpanje, za novi asfalt dali su 20 tisuća eura"

"Stariji pacijenti, kao i oni u kolicima te mame s kolicima teško su se kretali po rupama na parkiralištu, no sada to više neće biti slučaj", kaže ravnateljica bolnice Sanela Grbaš BratkovićObnova parkirališta kod bjelovarske bolnice pri samom je kraju, a građanima će na raspolaganju ponovno biti od sutra, kada završi iscrtavanje linija, čulo se na današnjoj konferenciji za medije.

Prema riječima Sanele Grbaš Bratković, ravnateljice OB "dr. Anđelko Višić" Bjelovar, dotrajalo parkiralište obnovljeno je zahvaljujući donaciji bjelovarske tvrtke Poduzeće za ceste.

Donacija je vrijedna 20 tisuća eura/ Foto: Deni Marčinković
Donacija je vrijedna 20 tisuća eura/ Foto: Deni Marčinković

- Oduševljena sam izgledom parkirališta, koje je sada kao novo. Stariji pacijenti, kao i oni u kolicima te mame s kolicima teško su se kretali po rupama na parkiralištu, no sada to više neće biti slučaj. Zamolila sam vlasnicu tvrtke da nam pokrpa te rupe, u nadi da će nam izaći u susret. Nakon nekoliko dana javila se s vijestima da će asfaltirati cijelo parkiralište, a naša je jedina zadaća bila osloboditi parking. Cijela investicija vrijedna je oko 20 tisuća eura, što je najveća donacija za koju sam ja čula, zahvalno je poručila Grbaš Bratković.

Krpanje nije dugoročno rješenje

Dodala je i to da su kapaciteti ostali jednako, odnosno da će biti iscrtano 94 parkirna mjesta, od kojih je šest invalidskih te po tri za taksi i električna vozila.

Marijana Radičević i Sanela Grbaš Bratković/ Foto: Deni Marčinković
Marijana Radičević i Sanela Grbaš Bratković/ Foto: Deni Marčinković

Prema riječima Marijane Radičević, vlasnice PZC-a, kad su inženjeri izašli na teren ustanovili su da krpanje nije dugoročno rješenje.

- Smatramo da naša bolnica i naš grad zaslužuju dugoročnije rješenje. Nadalje, mi smo društveno-odgovorno poduzeće te građanima želimo vratiti to što radimo za Grad, stoga smo se ovdje odlučili izaći u susret. Pored toga, trudimo se odazvati na sve konkretne zamolbe naših sportskih društava, zaključila je Radičević. 

Parkiralište će biti u funkciji od sutra/ Foto: Deni Marčinković
Parkiralište će biti u funkciji od sutra/ Foto: Deni Marčinković

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!