Fotografija: Aktivnosti se već uveliko provode/ Foto: Palijativni tim LiPa
Galerija
Aktivnosti se već uveliko provode/ Foto: Palijativni tim LiPa

Palijativni tim "LiPa" i ove godine sjajnim projektom podiže svijest o zdravlju i planetu Zemlji

Kroz razne aktivnosti želi se skrenuti pažnja na dobra našeg planeta, kvalitetu okoliša i načinu života na Zemlji, kažu organizatoriUdruga Palijativni tim „LiPa“ u suradnji s Gradom Pakracom, Srednjom školom Pakrac, Toplicama Lipik i Udrugom Pomoć u kući Lipik i ove godine tijekom ožujka, travnja i svibnja organizira projekt „GEA OPROSTI“.

Inače, projekt se provodio od 2015. godine, a organizira se povodom Svjetskog dana zdrava i Dana planeta Zemlje. Kako ističu organizatori, kroz razne aktivnosti želi se skrenuti pažnja na dobra našeg planeta, kvalitetu okoliša i načinu života na Zemlji.

Do sada su već održane brojne radionice i predavanja, a iduća na redu je u četvrtak 27. travnja, kada će Centar za mlade u Pakracu posjetiti studenti Medicinskog fakulteta Zagreb, a tom prilikom održat će se i edukativno predavanje o volontiranju i čarima volontiranja.

Program se nastavlja idućeg dana obilježavanjem Svjetskog dana Parkinsonove bolesti u Toplicama Lipik, a koje sve će se sve aktivnosti održati do 11. svibnja, kada projekt "GEA OPROSTI" završava, pogledajte u nastavku. 

Plakat događanja/ Foto: Palijativni tim LiPa
Plakat događanja/ Foto: Palijativni tim LiPa

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!