Fotografija: Pakrac ima novu aplikaciju za prijavljivanje komunalnih problema/Foto: Screenshot
Galerija
Pakrac ima novu aplikaciju za prijavljivanje komunalnih problema/Foto: Screenshot

Pakrac uveo platformu Popravimo.hr: "Građani, javite nam komunalne problemime!"

"Bez obzira koristite li mobilnu aplikaciju ili web stranicu, imat ćete mogućnosti prijave te uvid u status rješavanja prijava", kažu u Gradu PakracuGrad Pakrac od prvog je siječnja uveo novu, moderniziranu internet platformu Popravimo.hr putem koje će svi građani moći dojaviti komunalne probleme. Zanimljivost je što će u svakom trenutku imati i uvid u stanje rješavanja njihovog problema, odnosno gradskog problema koji su uočili. 

Kako su rekli, cilj je da Grad i građani zajedno još efikasnije rješavaju komunalne probleme te unaprijede brigu o okolišu i čistoći grada. 

Popravimo.hr omogućuje jednostavno prijavljivanje komunalnih nereda putem mobilne aplikacije, ali i putem web stranice na adresi pakrac.popravimo.hr.

- Bez obzira koristite li mobilnu aplikaciju ili web stranicu, imat ćete mogućnosti prijave te uvid u status rješavanja prijava - napominju. 

Učinkovitije rješavanje problema

Nova platforma Popravimo omogućuje vam jednostavnu prijavu. U samo nekoliko koraka možete prijaviti komunalni problem s detaljnim opisom ili priloženom fotografijom. Ističu kako je pregledna i transparentna. Svi korisnici aplikacije ili web stranice mogu pratiti stanje svojih prijava te imati uvid u postupak rješavanja problema. Možete odabrati želite li prijaviti problem anonimno ili s kontakt informacijama kako biste pratili rješavanje prijave.

- Ova promjena ima za cilj olakšati proces prijave komunalnih problema, te omogućiti brže i učinkovitije rješavanje istih. Primjerice, korištenjem web stranice na adresi pakrac.popravimo.hr, na karti je moguće uključiti u katalogu slojeva prikaz “Rasvjetna mjesta”, te na jednostavan način locirati točno ono rasvjetno mjesto za koje se želi prijaviti kvar - poručili su iz Grada predstavljajući ovu inovaciju. 

Priložite fotografiju

Važno je da se uz svaku prijavu priloži fotografija, koja će osim ukazivanja na problem, u sustavu koristiti kao geolokacija samog problema.

- Vaša suradnja je ključna u očuvanju našeg okoliša i čistoće grada. Hvala vam što brinete o našem zajedničkom prostoru i što doprinosite stvaranju ugodnijeg okruženja za sve nas - zaključuju. 

QR kod za aplikaciju popravimo.hr na Google Play
QR kod za aplikaciju popravimo.hr na Google Play

QR kod za preuzimanje aplikacije Popravimo.hr na vaše Android mobilne uređaje (Google Play)

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku!