Fotografija: Foto: Spar Austrija, Mario Barać/MojPortal.hr
Galerija
Foto: Spar Austrija, Mario Barać/MojPortal.hr

DOZNAJEMO Pakrac dobiva veliki Spar površine čak 1600 m2, stvorit će 35 novih radnih mjesta

"Veseli me svaka investicija u Pakrac kao i stvaranje novih radnih mjesta. A s ovim ulaganjem će se podići kvaliteta života u našem gradu", kaže gradonačelnica Anamarija BlaževićPakrac uskoro dobiva novi objekt poznatog trgovačkog lanca Spar koji već ima supermarket u pakračkom naselju Jug. No, novi će biti još veći od postojećeg.

Veliki trgovački centar bit će izgrađen u Gospodarskoj zoni V., na južnom ulazu u grad, u produžetku Bolničke ulice, između postrojenja tvrtke Detas d.o.o i Nadcestarije Pakrac.

35 novih radnih mjesta

Sparov novi supermarket će se prostirati na 1600 četvornih metara bruto površine, a njegovo otvaranje osigurat će 35 novih radnih mjesta.

Parcela na kojoj će do kraja godine niknuti novi Spar u Pakracu/Foto: Mario Barać/MojPortal.hr
Parcela na kojoj će do kraja godine niknuti novi Spar u Pakracu/Foto: Mario Barać/MojPortal.hr

Početkom travnja započela su prva geomehanička ispitivanja, a početak izgradnje novog objekta predviđen je za početak lipnja ove godine. 

Iz Grada Pakraca javljaju kako je ova velika investicija pokazatelj pozitivnog trenda ulaganja u Grad Pakrac, čija će realizacija osigurati i nova radna mjesta, povećati konkurentnost i kvalitetu života proširenjem asortimanske ponude, ali i pokazatelj kontinuiteta novih kapitalnih ulaganja na području Grada Pakraca.

Gradonačelnica Grada Pakraca Anamarija Blažević/Foto: Nikica Puhalo/MojPortal.hr
Gradonačelnica Grada Pakraca Anamarija Blažević/Foto: Nikica Puhalo/MojPortal.hr

- Veseli me svaka poduzetnička inicijativa na području našeg grada, a o ovoj razgovaramo već dvije godine. Za Pakrac je važno što će se s velikim Sparom povećati ponuda u gradu, a samim tim i kvaliteta života naših građana. Također je jako važno što će se stvoriti 35 novih radnih mjesta. Postoje naznake da će doći i do daljnjih ulaganja u Pakrac, ali o njima ćemo govoriti kada dođe vrijeme - rekla nam je gradonačelnica Grada Pakraca Anamarija Blažević koja je još dodala da se otvorenje velikog Spara u Pakracu očekuje krajem ove godine.

Foto: Spar Austria
Foto: Spar Austria

Dobijte informaciju odmah, zapratite nas na Facebooku i TikToku!